Users browsing this forum: 1 Guest(s)
Forums in 'Grand Theft Auto Forum'
  Forum
Generalitati GTA
Aici se vor purta discuti despre GTA in general, discutii care cuprind mai multe GTA-uri.
Se cauta moderator.
GTA 3
Discutiile despre primul joc cu adevarat 3D din seria Grand Theft Auto si anume GTA III se vor purta aici, jocul GTA 3 a fost un succes total fiind cel mai vandut din joc anul 2001. Subforumul GTA 3 cuprinde atat ghiduri cat si parole, salvari si alte coduri precum si alte resurse.
Se cauta moderator.
Sub Forums:
Masini noi GTA 3,
Harti noi GTA 3,
GTA 3 Multiplayer,
Patchuri GTA 3,
Salvari GTA 3,
Utilitare GTA 3,
Parole GTA 3, Cheat-uri si Coduri GTA 3
GTA VC
GTA Vice City, al 6 lea joc din seria GTA de la Rockstar este o continuare a jocului GTA 3 si a fost lansat in 2002 pentru prima data doar pentru platforma PlayStation 2. Jocul a fost modificat de catre o echipa de pasionati romani in binecunoscutul GTA Mamaia, sau GTA Mamaia Vice, acesta bucurandu-se de un succes destul de mare pe scala nationala. Cam atat despre joc, parerile voastre despre GTA Vice City le vom discuta in aceasta sectiune dedicata unde vom prezenta parole, coduri si salvari pentru acesta.
Se cauta moderator.
Sub Forums:
Masini noi GTA Vice City,
Harti noi GTA Vice City,
GTA Vice City Multiplayer,
Patchuri GTA Vice City,
Salvari GTA Vice City,
Utilitare GTA Vice City,
Parole GTA Vice City, Cheat-uri si Coduri GTA Vice City
GTA San Andreas
Pareri, coduri, salvari si parole gasiti aici pentru cel mai popular joc GTA de pana acum si anume GTA San Andreas, acesta este cunoscut pentru harta imensa, mai mare chiar ca la GTA 4 si storyline-ul excelent completat de multiplayer-ul fan-made si anume SA-MP. Acest joc ramane deocamdata mai jucat decat GTA IV deoarece are cerinte de sistem mult mai mici oferind in acelasi timp o experienta foarte buna de joc.
Se cauta moderator.
Sub Forums:
Masini noi GTA San Andreas,
Harti noi GTA San Andreas,
GTA San Andreas Multiplayer,
Patchuri GTA San Andreas,
Salvari GTA San Andreas,
Utilitare GTA San Andreas,
Parole GTA San Andreas, Cheat-uri si Coduri GTA GTA San Andreas
GTA IV
Ultimul joc din seria GTA, GTA IV este un joc nu prea apreciat de catre fanii seriei deoarece cerintele de sistem sunt mult mai mari iar jocul este oarecum mai slab calitativ, misiunile sunt mult mai scurte iar harta orasului mult mai mica, din pacate exista mult mai putine modalitati de a trisa in GTA IV decat in celelalte insa este primul GTA ce ofera in mod oficial multiplayer si din cauza asta precum si a game engine-ului folosit il consider un pas mare inainte insa astept si parerile voastre despre acest joc.
Se cauta moderator.
Sub Forums:
Masini noi GTA 4,
Harti noi GTA 4,
GTA 4 Multiplayer,
Patchuri GTA IV,
Salvari GTA IV,
Utilitare GTA 4,
Parole GTA IV, Cheat-uri si Coduri GTA IV
GTA IV
GTA 5, este jocul prin care Rockstar isi ia revansa pentru greselile facute la GTA IV, un joc care nu a fost foarte bine primit de catre jucatori din cauza cerintelor mari de sistem si a gameplayului relativ scurt, precum si a hartii limitate. In schimb GTA 5, numit si GTA IV dispune de o harta foarte mare, de cerinte de sistem decente la ora actuala precum si mult mai multe misiuni fata de GTA IV.