12-31-2008, 01:17 AM
Admin,in primul rand imi cer scuze pentru intarzierea in raspuns....In al doilea rand -prefer sa incep subiectul.Dupa mine XP SP2 este mai fiabil decat SP3-ul-ce are SP3-ul in plus inafara de 3 in loc de 2? -pai niste update-uri (mai) recente un suport "ceva mai vast pentru drivere" si ...ce sa-ti mai zic ...mici tweakuri "pe ici pe colo"-atat.Daca ai XP SP2 -faci tweakurile care le vrei si vezi ca se misca bine...iti recomand sa ramai la el.Am folosit XP SP3 si am fost oarecum dezamagit -sigur intr-o mult mai mica parte decat am fost de dezamagit cu Vista....Microsoft are o greseala fatala in anii de glorie-XP SP2-e muult mai bun ca SP1 si ca Vista si chiar si ca SP3.La Vista au spus ca au modifcat total modul ncare opereaza Windows-ul-nu au mentionat daca va opera mai bine in acest mod.....cum o spui sau cum o faci-alegerea iti apartine-Vrei un pc lent dar cu Vista...optiunea ta,vrei SP3 chiar daca nu vezi niciun avantaj fata de SP2 inafara de drivere si lucruri de migala-lucru pe care ....repet..cu tweak in SP2 l-ai rezolvat pentru totdeauna-atunci ce iti ramane? Migrarea la 98...
.SP2 Forever!!!(sau pana cand un Windows cu adevarat mai bun va exista...)
.SP2 Forever!!!(sau pana cand un Windows cu adevarat mai bun va exista...)