Poll: Care e cel mai bun sistem de operare ?
Linux
Windows XP
Windows 9x
Windows Vista
Windows 8
Windows 7
[Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care e cel mai bun sistem de operare ?
Admin,in primul rand imi cer scuze pentru intarzierea in raspuns....In al doilea rand -prefer sa incep subiectul.Dupa mine XP SP2 este mai fiabil decat SP3-ul-ce are SP3-ul in plus inafara de 3 in loc de 2? -pai niste update-uri (mai) recente un suport "ceva mai vast pentru drivere" si ...ce sa-ti mai zic ...mici tweakuri "pe ici pe colo"-atat.Daca ai XP SP2 -faci tweakurile care le vrei si vezi ca se misca bine...iti recomand sa ramai la el.Am folosit XP SP3 si am fost oarecum dezamagit -sigur intr-o mult mai mica parte decat am fost de dezamagit cu Vista....Microsoft are o greseala fatala in anii de glorie-XP SP2-e muult mai bun ca SP1 si ca Vista si chiar si ca SP3.La Vista au spus ca au modifcat total modul ncare opereaza Windows-ul-nu au mentionat daca va opera mai bine in acest mod.....cum o spui sau cum o faci-alegerea iti apartine-Vrei un pc lent dar cu Vista...optiunea ta,vrei SP3 chiar daca nu vezi niciun avantaj fata de SP2 inafara de drivere si lucruri de migala-lucru pe care ....repet..cu tweak in SP2 l-ai rezolvat pentru totdeauna-atunci ce iti ramane? Migrarea la 98...Laughing.SP2 Forever!!!(sau pana cand un Windows cu adevarat mai bun va exista...)
Reply

Messages In This Thread
Care e cel mai bun sistem de operare ? - by Admin - 11-30-2008, 03:13 AM
RE: Care e cel mai bun sistem de operare ? - by 3ogdy - 12-31-2008, 01:17 AM

Users browsing this thread: