Users browsing this forum: 1 Guest(s)
Forums in 'iT si Comunicatii'
  Forum
Software Review
Impartim pareri despre software indiferent daca e gratuit sau platit
Se cauta moderator.
Software
Programe/discutii, solicita ajutor problemelor tale intreaba si vei fi ajutat, ce sisteme de operare sunt mai bune pentru tine si pc-ul tau, aici vei primi raspunsuri doar daca intrebi.
Se cauta moderator.
Hardware
Problemele legate de partea fizica a calculatorului, aici puteti cere sfaturi privind achizitiile din domeniu hardware si primi ajutor pentru depanarea calculatorului, schimbarea memoriei RAM, nu trebuie numai sa intrebati.
Se cauta moderator.
Sub Forums:
Procesoare/Placi de baza ,
Hardware Review
Sondaje iT
Parerea voastra e importanta de aceea, aici poti afla gusturile membrilor E-Phorum si de asemensa poti sa iti exprimi parerile in domeniul iT.
Se cauta moderator.
Drivers
Driverele - cele mai dese probleme sunt cauzate de drivere, unele drivere sunt de negasit sau creaza probleme de compatibilitate insa fara acestea calculatorul nu functioneaza la parametri normali.
Se cauta moderator.
Tips and Tricks
Tot cea ce e legat de tutoriale pentru calculatorul tau, discutii, cereri, ajutor, schimb de pareri legate de unele tutoriale si altele.
Se cauta moderator.
Sub Forums:
Cereri Tutoriale
Internet and Networking
Discuti despre internet, Mail, Messenger, ISP, retele, routere, switch , wan, lan si multe altele
Se cauta moderator.
GSM
Telefoane mobile, ce poti sa faci cu ele, cum poti sa le folosesti mai bine, jocuri pentru ele etc.. cam cea ce inseamna telecomunicati
Se cauta moderator.