12-30-2008, 12:40 AM
Eu sunt de parere ca 98-ul e cel mai bun!!!..Glumeam....opinia mea este ca XPerienta si obisnuinta zice totul.Eu unul prefer Windows XP SP2.De ce sa pun Vista?Cerintele jocurilor sunt mai mari in Vista.....jocul X...Memorie necesara
P:1GB RAM,Vista:1,5GB RAM-ambele pe 32 de biti.De ce?Aaaaa,da ...pai am Vista ma ,e ultimul Windows-dupa mine nu tot ce e nou e mai bun-nu zic ca Vista e prost-zic doar ca poate mai avem de asteptat...si cu XP-ul a fost la fel in 2001....Cine sa plece de la 98SE stabil la un oarecare(pe vremea aceea) XP?!...Nimeni...Dar o data cu trecerea timpului toti au ajuns sa zica XP is the best!.Ok ok....multi au zis...Vista sta mai bine pe securitate......si?...atat timp cat eu ma descurc absolut perfect cu XP-ul...si l-am facut sigur ,cu antivirus si altele,de ce sa incep sa maresc memorie si sa schimb placa video ori procesorul pt Vista care aduce o interfata mai gomoasa si cam atat pentru mine-aici acesta este punctul meu de atac si de vedere,fiecare cu parerea lui.Jocurile(trebuia sa zic ceva si de astea ca doar toti ne mai jucam pe PC(mai mult /mai putin) ies in continuare compatibile cu si de multe ori gandite direct pentru XP.Da scrie Vista compatible/capable etc.-!!Nu scrie XP incompatible!!.....deci XPerimenteaza cu ce SO vrei...opinia mea este ca XP este cel mai bun.(SP2)/cum ar spune unii XP ROCKS,The best,4ever...si alte sintagme binecunoscute.
Respect.
P:1GB RAM,Vista:1,5GB RAM-ambele pe 32 de biti.De ce?Aaaaa,da ...pai am Vista ma ,e ultimul Windows-dupa mine nu tot ce e nou e mai bun-nu zic ca Vista e prost-zic doar ca poate mai avem de asteptat...si cu XP-ul a fost la fel in 2001....Cine sa plece de la 98SE stabil la un oarecare(pe vremea aceea) XP?!...Nimeni...Dar o data cu trecerea timpului toti au ajuns sa zica XP is the best!.Ok ok....multi au zis...Vista sta mai bine pe securitate......si?...atat timp cat eu ma descurc absolut perfect cu XP-ul...si l-am facut sigur ,cu antivirus si altele,de ce sa incep sa maresc memorie si sa schimb placa video ori procesorul pt Vista care aduce o interfata mai gomoasa si cam atat pentru mine-aici acesta este punctul meu de atac si de vedere,fiecare cu parerea lui.Jocurile(trebuia sa zic ceva si de astea ca doar toti ne mai jucam pe PC(mai mult /mai putin) ies in continuare compatibile cu si de multe ori gandite direct pentru XP.Da scrie Vista compatible/capable etc.-!!Nu scrie XP incompatible!!.....deci XPerimenteaza cu ce SO vrei...opinia mea este ca XP este cel mai bun.(SP2)/cum ar spune unii XP ROCKS,The best,4ever...si alte sintagme binecunoscute.Respect.