Ce sa-ti zic...am XP SP2...nu fac update...pe un P4 cu performanta rezonabila(128+ placa video,1gb+ RAM,si clasica viteza de 7200RPM HDD) as utiliza Kaspersky Internet Security (in combinatie cu Ad-Aware SE Professional 1,06).Daca ai o configuratie mai saracacioasa AVG Internet Security de la 7,5 in sus isi face treaba destul de bine(+Ad-Aware).Cam asta am folosit de cand ma stiu-am incercat multi alti antivirus dar m-am intors la KAV/KIS -soft pe care il folosesc de pe vremea cand aveau versiunea 4.0/4.5.De atunci am zis ca e cel mai bun si asa si e ptr mine.As mai adauga faptul ca atunci cand folosesti KIS poti sa intri pe ce siteuri vrei ,sa downloadezi ce vrei linistit-atat timp cat il ai "up-to-date" ca definitii de virusi.Cu AVG nu m-as arunca asa tare cu capul inainte.,...dar ce sa-i faci....resursele PC-ului iti spun ce sa folosesti.Tu alegi ce-ti place,fie securitate si viteza mai redusa,fie viteza mare si securitate mai slabuta-fie varianta cea mai buna-amandoua
-dar ultima implica si cheltuieli de bani -nu numai de minute de cautat si instalat antivirus respectiv antispyware...
-dar ultima implica si cheltuieli de bani -nu numai de minute de cautat si instalat antivirus respectiv antispyware...