10-30-2010, 05:30 PM
In dimineata asta am incercat sa'mi reinstalez windowsul , nimic anormal , am schimbat sa'mi buteze de pe CD , nimic neobisnuit ,cand incearca sa'mi copieze windowsul in driverul C imi spune ca nu poate copia un fisier , am dat restart de mai multe ori si tot nu a reusit. Am dat quit la instalare ( cred ca au ramas fisiere in C ) . Am scos cd'ul si am vazut ca este umpic zgariat , am facut un cd bootabil nou , cand l'am bagat in unitate , si a inceput sa buteze de pe cd a intrat in scena [DR-DOS]...de aici au inceput problemele ....eu pana in dimineata asta nu auzisem de dr-dos , am cautat pe internet tot felul de tutoriale de instalare a windowsului prin dr-dos , nu am gasit nimic sa ma multumeasca , am refacut partitiile (fdisk command), ori ce as face nu pot sa schimb , sa'mi buteze de pe cd si sa continui instalarea windowsului. Daca selectez sa'mi buteze de pe hard-disk imi cere sa introduc o disketa in A , eu nici macar nu am floppy...Orice sfat este bine venit si va rog ,daca imi spuneti ca nu se poate ca eu sa fac ceva pentru calculator , poate stiti ceva service it prin slobozia , sau bucuresti..sa vad daca imi pot rezolva problema acolo...Va multumesc anticipat !