Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4.4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salvari GTA San Andreas terminat 100%
Mersi admin pentru salvari !
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Big Grin 
multumesc foarte mult. am terminat gta san andreas, si l-am sters acum l-am luat de la inceput si n-am chef sa mai fac misiunile. thanks uploader!!!Hig grin
Reply
msi ptr salvari .. l-)
Reply
mersi mult staffului.
de cand cautam :::Hig grin
Reply
Ms pt salvari:P sunteti tari
Reply
Salut,multumesc pentru salvare,as putea spune si eu ceva ? Hig grin ... nu stiu,mi se pare cam o prostie faza cu inregistratul,ca sa poti salva ceva,adica,eu mi-am facut cont,dar nu stiu daca o sa mai intru vreodata p forum,mi lam facut doar pentru a salva asta....oricum...multumesc pentru salvare ( zic iarasi )
Reply
Multumesc pentru salvari. You are the best
Reply
@gabyextasy

Salvarile sunt puse doar pentru membri, daca cineva are nevoie de salvari sunt sigur ca le poate descarca din alta parte.
Reply
multumesc pentru salvari
le cautam de multHig grin
Reply
unde vine pus exact ca eu nu am gasit my documentsHig grin va rog sa imi spuneti
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Salvari GTA SA Versak3v 9 25,660 12-19-2012, 10:33 PM
Last Post: Admin

Users browsing this thread: