Poll: Care e cel mai bun sistem de operare ?
Linux
Windows XP
Windows 9x
Windows Vista
Windows 8
Windows 7
[Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care e cel mai bun sistem de operare ?
Care e cel mai bun sistem de operare ?
1. Linux
2. Windows XP
3. Windows 9x
4. Windows Vista
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

2 windows xp, cel mai folosit
Reply
XP ii destul de nice Happy
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
XP cu toate ca este destul de vechi a putut intrece Vista in Jocuri cu 15% .
Sa comparat Windows XP SP3 si Windows Vista Service Pack 1 pe calculatoare destul de bune cu jocuri de ultima generatie.
Reply
Eu sunt de parere ca 98-ul e cel mai bun!!!..Glumeam....opinia mea este ca XPerienta si obisnuinta zice totul.Eu unul prefer Windows XP SP2.De ce sa pun Vista?Cerintele jocurilor sunt mai mari in Vista.....jocul X...Memorie necesaraLove struckP:1GB RAM,Vista:1,5GB RAM-ambele pe 32 de biti.De ce?Aaaaa,da ...pai am Vista ma ,e ultimul Windows-dupa mine nu tot ce e nou e mai bun-nu zic ca Vista e prost-zic doar ca poate mai avem de asteptat...si cu XP-ul a fost la fel in 2001....Cine sa plece de la 98SE stabil la un oarecare(pe vremea aceea) XP?!...Nimeni...Dar o data cu trecerea timpului toti au ajuns sa zica XP is the best!.Ok ok....multi au zis...Vista sta mai bine pe securitate......si?...atat timp cat eu ma descurc absolut perfect cu XP-ul...si l-am facut sigur ,cu antivirus si altele,de ce sa incep sa maresc memorie si sa schimb placa video ori procesorul pt Vista care aduce o interfata mai gomoasa si cam atat pentru mine-aici acesta este punctul meu de atac si de vedere,fiecare cu parerea lui.Jocurile(trebuia sa zic ceva si de astea ca doar toti ne mai jucam pe PC(mai mult /mai putin) ies in continuare compatibile cu si de multe ori gandite direct pentru XP.Da scrie Vista compatible/capable etc.-!!Nu scrie XP incompatible!!.....deci XPerimenteaza cu ce SO vrei...opinia mea este ca XP este cel mai bun.(SP2)/cum ar spune unii XP ROCKS,The best,4ever...si alte sintagme binecunoscute.
Respect.
Reply
3ogdy este Win XP SP 2 mai bun ca Win XP SP3? mie asa mi se pare.
Reply
eu am Windous xp sp2 .. sunt foarte multumit de el
3ogdy da ai dretate nu ce e mai nou e si mai bun .. cum ar fii nfs .. a fost mw foarte bun .. dupa carbon si celelalt (am uitat cum ii zice) si sunt urate
Reply
fulgerulde10 aici nu e vorba de ce e mai vechi e mai bun ca nu vorbim de vinuri Happy dar ultimele produse software sunt facute doar cu scop comercial de exemplu Windows Vista a fost scos pe piata doar pentru profit insa daca nu se lansa acum se puteau rezolva multe probleme lansandu-se cu un an mai tarziu.
De fapt asa sa intamplat si cu Windows XP find scos pe piata prematur apoi venind Service Pack 2 de exemplu iar in privinta jocurilor acelasi lucru.
Reply
Admin,in primul rand imi cer scuze pentru intarzierea in raspuns....In al doilea rand -prefer sa incep subiectul.Dupa mine XP SP2 este mai fiabil decat SP3-ul-ce are SP3-ul in plus inafara de 3 in loc de 2? -pai niste update-uri (mai) recente un suport "ceva mai vast pentru drivere" si ...ce sa-ti mai zic ...mici tweakuri "pe ici pe colo"-atat.Daca ai XP SP2 -faci tweakurile care le vrei si vezi ca se misca bine...iti recomand sa ramai la el.Am folosit XP SP3 si am fost oarecum dezamagit -sigur intr-o mult mai mica parte decat am fost de dezamagit cu Vista....Microsoft are o greseala fatala in anii de glorie-XP SP2-e muult mai bun ca SP1 si ca Vista si chiar si ca SP3.La Vista au spus ca au modifcat total modul ncare opereaza Windows-ul-nu au mentionat daca va opera mai bine in acest mod.....cum o spui sau cum o faci-alegerea iti apartine-Vrei un pc lent dar cu Vista...optiunea ta,vrei SP3 chiar daca nu vezi niciun avantaj fata de SP2 inafara de drivere si lucruri de migala-lucru pe care ....repet..cu tweak in SP2 l-ai rezolvat pentru totdeauna-atunci ce iti ramane? Migrarea la 98...Laughing.SP2 Forever!!!(sau pana cand un Windows cu adevarat mai bun va exista...)
Reply
3ogdy Microsoft incearca sa bage pe gat SP3 pentru ca jocuri ca GTA 4 cer SP3 insa cu o modificare in registri schimband din 2 in 3 GTA 4 ruleaza mai bine decat pe SP3 acesta este numai inceputul Microsoft mai baga pe gat si Windows Live si alte programe aiurea incercand sa forteze Gameri sa migreze spre XBox 360.
Reply

Users browsing this thread: