Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salutare
Buna seara!Ma numesc Denis si am 16 ani.Am uzit de aceasta comunitate de la un baiat pe nume Cosmin in realitate si din ceea ce vad este super.As vrea ca sa ne intelegm si sa ma pun bine cu voi ca sa nu credeti ca sunt vreun copil de ala mai prost acre sa injure ....etc. O sa vedeti pe parcurs. totusi o sa am nevoie de ajutor in legatura cu gta(cu salvari cu trainere) sami dea id lui sa vb

Vam pupat Peace sign
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Salut si bun venit pe forum Happy

Pentru problemele pe care le ai lasa un mesaj la salvarea/trainerul respectiv, speram sa fii cat mai activ si sa te simti cat mai bine pe forum Happy
Reply
Salut Denis, iti urez si eu bun venit pe E-Phorum.net si sper ca o sa gasesti raspuns pe forum la toate problemele de care dai.

Daca ai nevoie de ajutor in orice problema legata de IT nu sta pe ganduri si posteaza problema ta pe forum iar noi o sa incercam sa te ajutam cat mai repede.

In legatura cu varsta ... fiecare dintre noi a fost candva copil Hig grin
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
salut
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Salutare Anncuta 4 10,497 07-01-2012, 03:02 PM
Last Post: phenom
  SALUTARE!!!!!!!!!!!!! andyteg 3 9,129 11-22-2011, 10:31 PM
Last Post: lvsoffice
  Salutare! fnz 4 7,929 06-28-2011, 04:09 PM