Poll: Laptop sau Desktop?
Laptop
Desktop
[Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laptop sau Desktop
Din moment ce inca nu detin un laptop (insa e pe buy list) am votat pentru Desktop. Si inca o chestie.. aveti o perceptie gresita despre laptop-uri! In ultima vreme s-au facut laptop-uri indeajuns de puternice incat sa intreaca si un desktop. Singura problema este ca au pretul destul de ridicat.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Şi eu am votat tot desktopul pentru performanţă, stabilitat DAR am şi laptop şi sunt foarte mulţumit de el pentru mobilitate. Laptopul mă ajută mult şi în concedii ţinând cont că tot timpul trebuie să fiu online, deşi când mă duc la relaxare las laptopul în maşină şi îl scot doar dacă mă sună vre-un client.
Reply
Internet prin WIRELESS - Laptop
Internet prin CABLU - Desktop
Reply
Prefer desktopul pentru ca nu am nevoie de calculator decat atunci cand sunt acasa.
Reply
eu prefer laptop pt ca pot sta in cap cand lucrez.
Reply
Eu prefer ambele. Desktop pentru jocuri, iar un laptop pentru office (merg şi unele jocuri), dar marele dezavantaj la laptop este imposibilitatea upgrade-ului la procesor (sunt cazuri când poţi pune alt procesor, dar costurile sunt destul de mari, dar acestea sunt destul de rare), iar marele dezavantaj la desktop este că nu îl poţi ţine pe burtă când stai în pat Laughing. La laptop trebuie să ai grijă cu răcirea, etc.
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)