Poll: Ce tableta credeti ca ii mai buna?
iPad
Samsung Galaxy Tab
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iPad vs Samsung Galaxy Tab
#1
Dupa cum vedem in ultima vreme firma Apple si Samsung se bat pentru a avea suprematia pe piata gadgetelor, fiecare dintre ele lanseaza versiuni tot mai bune ale tabletelor iPad si Samsung Galaxy Tab.
Din cate vedem ei folosesc orice modalitate pentru a trage pe celalalt in jos, cum ar fi datul in judecata si alte chestii, totusi o buna intrebare ii care este mai bun, de aceasta va intreb care tip re tableta preferati iPad sau Samsung Galaxy Tab si de ce.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Samsung galaxy Note Laughing. Apple mi se pare o firmă.. de fiţe Straight face. Pun taxe prea mari în România. De exemplu: în SUA, un MacBook air costă cam 1000 de dolari (999 ultimele modele cu i5 sandy bridge), adică cam 33 de milioane. Însă, în România, un MacBook Air costă 45 de milioane (cel mai ieftin), deci cam 1320 $. În ziua de azi, cei 300$ contează pentru mulţi români.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Problema HDD extern Samsung 1TB AJUTOR cioby1990 1 8,668 12-27-2010, 05:04 PM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)