Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cat de daunatoare sunt castile?
#1
Se spune ca ascultatul muzicii la casti pe perioade lungi poate duce in timp la pierderea treptata a auzului.
In general, castile in-ear dauneaza cel mai putin (au difuzorul foarte mic, puterea mica, practic în ureche intra un volum foarte scazut, dar fiindca izoleaza fonic zgomotele externe, iti da impresia ca se aud tare). Au dezavantajul că din moment ce intra adanc în ureche, esti dispus la anumite boli de piele/ureche daca nu le cureti frecvent.

Parerea ta conteaza, spune-o acum!
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
La faza cu : "ti se pare ca se aud tare" nu prea ai dreptate..adica eu,1, aveam casti in-ear de la Nokia si se auzeau destul de tare...chiar prea tare..si daca dadeam volumul la maxim..chiar nu puteam sa le tin in urechi...Si ca sa fac o incheiere: castile in-ear dauneaza Hee hee..dar DEPINDE cum le folositi!!
Reply
#3
(05-08-2011, 12:26 PM)dsKed cristy Wrote: La faza cu : "ti se pare ca se aud tare" nu prea ai dreptate..adica eu,1, aveam casti in-ear de la Nokia si se auzeau destul de tare...chiar prea tare..si daca dadeam volumul la maxim..chiar nu puteam sa le tin in urechi...Si ca sa fac o incheiere: castile in-ear dauneaza Hee hee..dar DEPINDE cum le folositi!!

La tine castile fac sunet cit 2 boxe. sa?Hig grinLaughingShame on youBring it onThumbs downThinkingRolling on the floorAlianThumbs down
Reply
#4
Nu stiu daca intelegi, dar cat de aproape este sursa sunetului de ureche, atat de tare ti se pare sunetul, nu stiu daca tu poti baga boxele asa aproape de timpan cum poti pune o pereche de casti... care iti dau impresia ca sunetul este infernal si desigur ca afecteaza in proportie mare timpanul.

Mai mult nu am ce sa spun, decat sa testezi pe propria ta piele ( pe propria ta ureche ).
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
#5
Daca nu le dai la maxim nu se intampla mare lucru, dar deobicei eu si cred ca si restul au tendinta sa le lase la maxim.
Reply
#6
Pai este recomandat ca volumul maxim sa permita persoanelor din jur sa ne poata vorbi, offtopic.. linkurile in semnatura se pun dupa ce ai minim 20 de posturi de calitate.
Reply
#7
Admin, posturi in total am 25, cum sa stiu cite sunt de calitate?
Reply
#8
(12-08-2011, 08:37 AM)shadow2012 Wrote: Admin, posturi in total am 25, cum sa stiu cite sunt de calitate?
Nu vorbeam cu tine, ti se pare ca ti-a sters cineva semnatura ?

Stii .. aici nu e loc in care sa te unfli in pene, daca vrei sa faci pe clovnul fa-o pe subdomeniul tau gratuit, esti pe siteul nostru si ai de ales sa respecti regulile sau sa zbori .. daca mai iti incerci norocul o sa iei ban si pe acest cont.
Reply
#9
Dacă de cureţi . nu văd de ce ar fi dăunătoare.
Reply
#10
Eu ascult muzica in casti si sincer nici nu ma pot abtine sa nu o ascult la maxim. Sper sa nu patesc nimic
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)