Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adevar sau minciuna Phenom triple core ?
#1
AMD Phenom triple core este un Quad cu un nucleu ars?

Potrivit unor zvonuri AMD Phenom triple core este de fapt un Quad Nereusit din cauza arderi unui nucleu. Asta presupune ca toate procesoarele Quad care au defect un Core sunt vandute sub un nou nume "AMD Phenom triple core" ce ziceti de asta ?
Mai circula zvonuri cum ca unele AMD Phenom triple core dupa o folosire indelungata au revenit la forma initiala adica Quad.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Sunt anumite serii de Phenom Triple Core la care se poate debloca cel de-al patrulea core. Iar lucrul asta este confirmat de multi, pe forumurile de hardware.
Reply
#3
Si nu doar triple core, chiar dual core au 2 nuclee blocate.
Reply
#4
Deblocare e una si ardere e alta, poate isi revin ... nu stiu ce sa zic
Reply
#5
Mda.. ai un procesor quad blocat (Phenom II X2, Athlon II X2 / X3).. şi ai o placă de bază cu UCC (Unlock CPU Core), şi ai şi puţin noroc, te-ai ales cu un quad la un preţ destul de rezonabil. (sau acel AMD sempton la 2,8 GHz, care poate fi deblocat într-un dual core... şansele sunt destul de mari la acest sempron)

Dar, deblocatul poate fi şi un eşec. Am întâlnit pe un forum un tânăr care a încercat acest lucru.. nu a ieşit prea bine. Pornea, dar se bloca la pornire sau ceva de genul. De intrat în BIOS nu mai putea, a scos bateria de la Bios, a pus-o înapoi (cu scopul de a reseta BIOS-ul), dar nimic Sad.

P.S. Este vorba de un Athlon II X3.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)