Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Top siteuri de gazduire fisiere
#1
Pentru cei ce doresc sa distribuie un fisier pe internet si au nevoie de gazduire fisiere pot recomanda cateva servicii de gazduire fisiere gratuit:

Fisierulmeu.ro - Acest serviciu de file hosting sau gazduire fisiere este un serviciu romanesc care permite urcarea rapida a fisierelor datorita faptului ca serverele sunt in romania.

Megaupload - Acest serviciu de gazduire fisiere este primul serviciu strain de file hosting pe care il recomand, acesta permite gazduire fisiere mari de 2 GB iar un membru inregistrat are in total 200GB spatiu, un membru vip are stocare nelimitata iar fisierele pot fi urcate si in anonimat dar vor fi sterse in 21 de zile.

RapidShare este un serviciu excelent de gazduire fisiere atat gratuit cat si platit, 50GB spatiu si 150GB trafic sunt suficiente aproape pentru orice nevoi.

DepositFiles este inca un serviciu de gazduire fisiere pentru timp nelimitat care permite sa urcati fisiere de maxim 2GB insa spatiul pe care il puteti ocupa este nelimitat.

HotFile - acest serviciu de gazduit fisiere nu este foarte stralucit permitand fisiere pana in 400MB.

ZShare - este un site care permite gazduire fisiere gratuit de marime maxima de 500MB pentru anonim, 1GB pentru cei inregistrati si 2 GB pentru conturile premium.

Uploading este inca un site de gazduire fisiere gratuite care impune o limita de 1 GB per fisier.

FileHosting - Este ultimul serviciu de gazduire fisiere de care povestim astazi, acesta este foarte bun care permite marimi nelimitate la fisiere si la numarul fisierelor iar cea mai buna calitate a lui este ca permite un numar nelimitat de descarcari sau incarcari.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
eu folosesc site-ul transfer.ro. Se incarca foarte repede si permite incarcarea fisierelor de pana la 1 GB
Reply
#3
Eu folosesc http://www.fastupload.ro si-l recomand la toata lumea. Poti sa uploadezi fisiere pana la 2 Gb. E ultra-rapid si fiabil Winking
Reply
#4
Desigur ca sunt multe site-uri de gazduire fisiere online dar lucrul cel mai prost este a fi inchise, cel mai bun exemplu este MegaUpload.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Cea mai buna gazduire web gratuita Admin 0 5,517 08-07-2011, 07:23 PM
Last Post: Admin
  Siteuri de modificat fotografii online - Siteuri de modificat poze online Admin 0 6,421 07-21-2011, 07:12 PM
Last Post: Admin
  Oferta gazduire web Admin 0 2,992 03-22-2010, 11:32 PM
Last Post: Admin
  Upload Fisiere fulgerulde10 0 2,970 01-20-2009, 10:46 AM
Last Post: fulgerulde10Users browsing this thread: 1 Guest(s)