Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMF vs phpBB vs MyBB
#1
Acest post ajuta pe toti cei care vreau sa isi faca un forum si sunt la inceput nu stiu ce script sa aleaga dintre: SMF vs phpBB vs MyBB si se orienteaza spre variante free:

SMF
Comunitatea SMF Romania: http://www.smf.ro/
Site Oficial: http://www.simplemachines.org/

Ultima vresiune de SMF a adus multe imbunatatiri dar si multe erori dupa parerea mea care apar ca ciupercile dupa ploaie.

phpBB
Comunitatea phpBB Romania: http://www.phpbb.ro/
Site Oficial: http://www.phpbb.com/

Are un mare plus pentru ca are multe hacks si teme dar e si foarte usor de spart, trebuie instalate modurile manual (necesita ceva cunostinte php) in plus si update-urile se instaleaza manual si de la o vreme te plictisesti de editat php.

MyBB
Comunitatea MyBB Romania: http://www.mybb.ro/
Ste Oficial: http://www.mybboard.net/

Aceta poate fi foarte usor de administrat, teme (se pot face foarte usor) si moduri sunt destule de fapt si o instalare default are foarte multe facilitati cat despre hacking se poate securiza foarte usor si de asemenea o comunitate bine dezvoltata in limba romana.

Deci recomand MyBB acesta este instalat si pe acest forum si dupa cum vedeti e excelent Peace sign.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Dupa parerea mea daca vrei sa ai un forum profesional alegi phpbb sau mybb. Daca esti mai experimentat in php alegi phpbb iar daca esti la inceput alegi mybb deoarece acesta iti ofera limbajul php intr-o interfata draguta in Admin Panel (nu ma refer la propriu prin aceste cuvine ma refer la faptul ca pluginurile se instaleaza mai usor, template-ul se modifica mai usor)
Reply
#3
Daca ar trebui sa aleg din cele trei, as alege PHPBB, deoarece l-am folosit pe toate forumurile mele iar ultima versiune, anume 3, se zice ca este foarte securizata, fata de precedentele.

Daca as putea sa aleg din toate scripturile de forumuri, as alege IPB sau VBulletin. Greu de comparat cu cele free. Happy
Reply
#4
Eu folosesc MyBB Happy
Reply
#5
Pe langa phpbb,mybb rullz Happy
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Cum sa instalezi Mybb? in 13 pasi Vladorz 0 6,878 01-25-2009, 11:09 PM
Last Post: VladorzUsers browsing this thread: 1 Guest(s)