Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quicksys RegDefrag – Optimizare & Defragmentare Registry
Registrii sunt in care sunt stocate datele programelor, configuratiile software si hardware si preferintele utilizatorului calculatorului. Registrii se modifica constant si fracvent si ajung sa se fragmenteze si sa fie dezordonati.

Quicksys RegDefrag este un programel micut, cu interfata simpatica care se foloseste la optimizarea registrilor, il puteti gasi si in forma portabile ce nu necesita instalare.

[Image: defreg.jpg]

Programul acesta elimina spatiile libere, organizeaza si defragmenteaza registrii.
Optimizarea registrilor duce la o viteza de accesare a acestia mai rapida ceea ce face calculatorul sa aiba o performanta mai buna.

Puteti descarca programul apasand click pe linkul urmator : http://www.regdefrag.com/download-registry-defrag/
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Messages In This Thread
Quicksys RegDefrag – Optimizare & Defragmentare Registry - by BrightSun - 07-27-2010, 02:13 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Optimizare Windows cu registri Admin 1 9,856 02-01-2011, 11:46 PM
Last Post: dsKed cristy
  WinAso Registry Cleaner – Program pentru curatarea si defragmentarea registrilor BrightSun 0 12,701 07-27-2010, 02:11 AM
Last Post: BrightSun
  JK Defrag – Defragmentare Hard Disk BrightSun 0 11,689 07-27-2010, 02:08 AM
  Advanced Windows Care – Curatare si Optimizare BrightSun 0 11,826 07-27-2010, 01:49 AM

Users browsing this thread: