Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trainer Need For Speed ProStreet
Trainer pentru Need For Speed ProStreet:

Aici gasiti cel mai bun trainer pentru Need For Speed ProStreet, acest trainer va da nitro infinit, bani infiniti, posibilitatea de a trece prin masini, posibilitatea de a nu trebui sa reparati masina sau sa luati mai multe puncte la drifturi sau sa primiti aderenta maxima, aceste avantaje va vor permite sa va distrati mai mult in Need For Speed ProStreet.

Trainerul pentru Need For Speed ProStreet are o interfata foarte simpla si atractiva in acelasi timp.

Cum se foloseste trainerul la Need For Speed ProStreet:

1. Se descarca trainerul din partea de mai jos a paginii.
2. Se dezarhiveaza continutul arhivei in folderul unde aveti jocul.
3. Se deschide fisierul executabil din arhiva, sau mai bine zis trainerul pentru Need For Speed ProStreet
4. Se intra in joc
5. Se activeaza ce avantaje se doresc in joc in functie de descrierea acestora de mai jos, acestea se activeaza fie apasand alt+tab si folosind butoanele din trainer fie combinatia de taste.

Efect - Combinatie de taste
Joc mai incet Shift+I
Joc normal Shift+O

Nitro infint Shift+1
Aici nu prea aveam ce spune deoarece oricine stie la ce foloseste nitro infinit in Need For Speed ProStreet

Bani infiniti Shift+2
La fel ca la nitro, cine nu vrea bani infiniti in Need For Speed ProStreet ?

Toate masinile de vanzare Shift+3
Poti trece prin masini Shift+4
Aderenta maxima Shift+5
Toate masinile au tractiune pe fata Shift+6
Toate masinile au tractiune pe spate Shift+7
Faci mai usor drifturi cu tractiune pe spate

Toate masinile au tractiune integrala Shift+8
Nu trebuie sa mai repari masina Shift+9
Nu mai ai stricaciuni si probleme la masina, ai scapat de toate problemele de genul asta

Se reincarca nitroul Shift+0
Primesti de 10 ori mai multe puncte la drift Shift+D
Primesti 50 000 puncte la cursa Shift+R

Daca aveti probleme cu trainerul pentru Need For Speed ProStreet nu eziati sa postati si am sa incerc sa va ajut.
Pentru cei triseaza in Need For Speed ProStreet avem:

Parole Need For Speed ProStreet - Coduri Need For Speed ProStreet
Salvari Need For Speed ProStreet Terminat

Descarca gratis Need For Speed ProStreet trainer:

Attached Files
.zip   Trainer Need For Speed ProStreet.zip (Size: 281.88 KB / Downloads: 221)
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

nu merge bani infinit...nu stiu de ce,in rest merge bineHappy
Reply
Probabil sunt ceva diferente de versiune intre jocul tau si jocul pentru care a fost conceput trainerul. Happy
Reply
nu pot sa il descarc.. am intrat dupa telefon si nu merge. ai idee de ce? ms
Reply
EU L-AM DESCARCAT SI L-AM PUS IN FOLDERUL UNDE AM INSTALAT NFS PRO STREET,DAR CAND AM VRUT SA IL DEZARHIVEZ MI-A DAT EROARE!NU STIU DE CE!Worried
Reply
Nu e pentru jocul de pe telefon, pentru cei ce au erori ii rog sa descarce ultimul winrar.
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Trainer pentru need for speed most wanted Admin 19 59,892 04-19-2016, 01:46 AM
Last Post: Admin
  Trainer need for speed underground 2 Admin 8 37,870 12-06-2014, 09:48 AM
Last Post: mihaila33
  Salvari Need For Speed Carbon terminat Admin 1 14,151 02-13-2014, 07:23 PM
Last Post: Pok3mon
  Coduri Need For Speed Underground 2 - Parole Need For Speed Underground 2 Admin 15 112,646 12-20-2013, 07:45 PM
  Salvari Need For Speed Underground 2 Admin 56 150,951 07-26-2013, 04:39 PM
Last Post: alyrdv
  Trainer pentru Need For Speed Underground 1, triseaza cu acest trainer Admin 5 21,267 12-31-2012, 11:04 PM
Last Post: Bogdanell1
  Parole Need For Speed Undercover - Coduri Need For Speed Undercover Admin 2 23,036 11-08-2012, 06:33 PM
Last Post: Diablo
  Trainer Need for Speed - Carbon v1.2 Diablo 0 7,582 09-30-2012, 10:23 PM
  Parole (trainer) The Witcher 2: Assassins Of Kings Admin 0 7,677 01-28-2012, 10:25 PM
  Salvari Need For Speed Underground Admin 26 82,220 01-13-2012, 02:58 PM

Users browsing this thread: