Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dependenta de jocuri online
In acest thread vreau sa va atrag atentia asupra dependentei de jocuri online deoarece uneori se poate ajunge intr-un fel in care si voi v-ati speria daca v-ati vedea, pentru a va arata un mic exemplu care s-ar putea sa va faca sa va razganditi sa stati 24/7 in fata calculatorului jucand jocuri online si in acelasi timp creainduva lumea voastra proprie si izolanduva in ea.

Asa ca va prezint un scurt videoclip care va poate arata cum ati putea ajunge daca pasiunea pentru jocurile online ajunge o boala care va controleaza si nu va lasa sa aveti o viata normala.

http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc

Salvati-va viata inainte de a fi prea tarziu!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

nu jok online shi shtiu ca e periculos.
Reply
tocmai de asta mam lasat, sper sai convingi si pe altii spre calea cea dreapta.
Reply
Stiu ca nu despre acest lucru este topicul, dar sunt curios si te intreb dupa parerea ta care ar fi calea cea buna pe care ar trebui sa o ia copii din tara noastra?
Reply
sa invete la scoala, sa nu petreaca mult timp la calculator, un vecin de al meu deschide dimineata calculatorul pe ascuns sa nul vada parintii ca sa intre pe un joc online, e dependent de mic, shi nul pot convinge sa se lase. el mai are un frate mai mare, acela ma invatat lucruri elementare la calculator, se pricepe in software, dar fratele lui[cel mai mic] nul asculta niciodata, nu stiu se ce va intimpla cu el. nustiu care e calea cea buna dar sigur nu e asta.
Reply
Dupa ce am vazut videoclipul pe care il prezint putin mai jos, m-am gandit la foarte multi dintre jucatorii jocurilor online care pun prea mult pret pe joc si pe prietenii virtuali decat lumea reala, asa ca trag un semnal de alarma care sa faca jucatorii sa o lase putin mai moale cu pasiunea de jocuri online deoarece aceasta poate sa duca la probleme psihice.

http://www.youtube.com/watch?v=LCYPGnJdO1U

Reply
Depunde de fiecare persoana in parte,cand vine vorba de jocuri gen wow e greu sa te lasi,iti spun din propria experianta,m-am lasat dupa vreo 2 ani dar nu eram terminat ca aia din clip ci doar imi petreceam mult timp pe jocul respectiv.
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Concursuri online cu premii Admin 0 4,946 12-02-2011, 07:23 PM
Last Post: Admin
  Test alcoolemie online Admin 0 6,331 12-01-2011, 12:49 PM
  Magazine online cu haine Admin 0 5,299 10-03-2011, 08:02 PM
  Haine bebelusi online Admin 0 5,918 10-02-2011, 06:14 PM
  Jocuri pentru kindle Admin 0 5,821 08-07-2011, 10:03 PM
  Program de machiaj online Admin 0 5,618 07-18-2011, 11:12 PM
  Piese auto online.. De ce ? Admin 0 4,600 07-13-2011, 02:01 AM
  Convertor marimi online Admin 0 8,379 03-27-2011, 04:58 AM
  Portet online dupa nume Admin 1 5,818 09-03-2009, 09:50 AM
Last Post: tosin
  Fa-ti si tu propriul portret online fulgerulde10 2 13,229 05-20-2009, 08:48 PM

Users browsing this thread: 1 Guest(s)