Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problema harddisck
#1
salut! am luat si eu de cateva zile un hdd nou, western digital de 500 de gb pe s-ata2. nu stiu ce are ca daca deschid mai multe aplicatii incepe sa mearga calculatoru mai "sacadat". poate aveti voi vreo solutie, sau asa face cand e nou? astept un raspuns. mc !
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Nu are legatura ca e nou sau nu Happy
Ar trebui sa fie o problema cu cablul de alimentare/date de la hard, incearca sa le reasezi si sa vezi daca problema persista.

Inca o chestie ar fi sa asculti hardul daca suna cand se blocheaza calculatorul.
Reply
#3
daca "caraie" cand se blocheaza? nu ... nu face asa. deci trebuie scos firu de s-ata si bagat iar?
Reply
#4
Da, ambele Happy
Reply
#5
a mers Hig grin bine..se mai blocheaza din cand in cand dar parca nu mai face ce facea! ms mult, oricum trebuie sa il mai desfac odata sa le imbin bine sa fie definitiv. app nu erau fixate bine suruburile, poate si din cauza asta Winking ms inca odata.
Reply
#6
mda..se pare ca face mai rau Laughing m-am dus cu hardu' inapoi pentru ca e in garantie si mi-a zis ca nu prea merge pe placa de baza pe care o am Straight face. am zis "bine" si la asta si mi-a recomandat una cu chipset pe intel, pentru ca acum am pe via. intrebarea mea care e...daca imi suporta viitoarea placa de baza procesorul actual, pentru ca nu am bani de alt procesor in momentu de fata.
Detin un procesor HT Pentium 4 de 3,00 ghz si vreau sa achizitionez o placa AsRock G41C-S. Sunt compatibile? Uitati o poza mai clara cu proceosul meu. ( astept si o parere despre procesor si daca necesita schimbarea lui)
[Image: 16486400.png]
Reply
#7
Da e compatibil insa hardul trebuia sa mearga indiferent de ce placa de baza ai
E ca si cum ai schimba masina ca sa ii pui alte ventile la roti.
Daca placa ta de baza suporta doar sATA 1 atunci trebuie sa pui jumper pe hard ca sa mearga in compatibility mode sATA 1.
De asemenea AsRock nu is prea stralucite.
Reply
#8
Poti sa imi spui si mie te rog ce model de Western Digital ai ? Ma intereseaza ce culoare are stickerul de pe el , Black , Blue , Green ?

Mare atentie :
Daca nu este black , este hardisk cu powersaver pe el si se va bloca la standby . Va fi imposibil sa rulezi pe el un sistem de operare care sa mearga decent . Exista cateva variante pe care le ai in cazul in care este Blue sau Green , si anume hardiskul are un jumper pe el , care ii explica ca are trebui sa NU se inchida in standby . Oricum ar fi , daca este asa cum banuiesc eu ... ia-ti alt harddisk pentru sistemul de operare si tine-l pe asta numai pentru stocare si va merge perfect.
Reply
#9
Si eu care stiam ca alegi din windows daca se inchide sau nu hardul la stand by de la power options, turn off hard disk after x minutes ... Whistling
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Problema aparuta dupa instalare driver nickname 1 6,185 11-18-2012, 08:16 PM
Last Post: Admin
  Problema placa sunet , driver ... ouletz 2 11,851 01-22-2011, 03:28 PM
Last Post: immune
  Problema HDD extern Samsung 1TB AJUTOR cioby1990 1 8,667 12-27-2010, 05:04 PM
Last Post: Admin
  Problema fara rezolvare! Silvestro 28 43,007 09-03-2010, 02:26 PM
Last Post: Admin
  problema cu alimentarea !!! dntz 1 7,741 05-28-2010, 11:22 PM
Last Post: Admin
  Problema HDD Maxtor c_contra 2 8,005 01-06-2009, 05:20 PM
Last Post: radiodesuccesUsers browsing this thread: 1 Guest(s)