Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pareri derpre browsere...
#1
Thumbs Up 
Browsere sînt cele mai importante programe pentru cei care au net. Eu am testat mai multe, dar vrea sa stiu care e browsere voastre preferate si cel mai inportant "DE CE?"...
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Bunvenit lvsoffice, iti urez o sedere de durata si la cat mai multe posturi Happy

Ontopic:

Prefer Opera insa mananca ceva memorie ram asa ca am renuntat la el deocamdata.

Imi place la Opera ca are Speed Dial desi Firefox poate avea si el Firefox cu AddOn, mai imi place la Opera si managerul de parole.

Chrome normal e cel mai rapid dupa ce am citit din testele de pe internet insa nu folosesc chrome ca nu are meniul de sus cu File, Edit, View, etc.

Momentan folosesc Firefox, in teste e sub Opera, iar Opera e sub Chrome.
Reply
#3
opera constma cel mai putin ram dintre browsere, asta spun dupa testele efectuate in 2011, nu eu leam fakut, dar vad ka tot in 2011 sa dovedit ka useri opera sunt cei mai destepti, nu ka de asta dar mereu mam mindrit ka folosesk opera.
Reply
#4
Eu personal folosesc browserul Chrome deoarece pe calculatorul meu se comporta cel mai bine dintre toate browserele utilizate, in spe exemplu am utilizat Opera un timp indelungat dar cand deschideam site-uri care utilizeaza flash, in special YouTube calculatorul incepea sa fie incetinit pana inchideam cu totul browserul dar cu Chrome nu patesc acest lucru.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
#5
anumite versiuni ale aceluiasi program pe calkulatoare diferite se comporta diferit, la mine merge opera 100% dar la un prieten poate 40% la fel ka si la tine desi calculatorul lui e de 4ori mai puternik si asta pe orice os, e ceva de tip hardware nu software, cind schimbi kalculatorul ai putea reveni la opera, da in asfel de situatii sunt de akord ku tine.
Reply
#6
Browserul pe care il folosesc eu este Opera deoarece se comporta foarte bine si incarca site-urile repede, desigur ca in momentul in care folosesc de exemplu internet mobil optiunea Opera Turbo ma salveaza.
Reply
#7
Dreamer, ti-am corectat putin raspunsul deoarece ai uitat sa inchizi Bold-ul de la text.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Teapa cel.ro - Pareri cel.ro Admin 1 12,540 05-18-2013, 03:07 AM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)