Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O societate bolnava rau
#1
O societate bolnava rau!

In China nimic nu e sigur insa sunt sigur ca nu te asteptai la asa ceva! In data de 13 octombrie, o zi cu ghinion, Yue Yue in varsta de doi ani, a fost lovita de doua masini consecutiv, nici unul din soferi nu sa sinchisit sa se opreasca sa vada de starea fetitei, ba mai mult dupa incident fetita a ramas intinsa pe strada fara ca cineva sa ii dea o mana de ajutor, in jur de vreo 10 persoane au trecut pe langa ea fara sa ii pese de ea, dupa multe minute fetita a fost luata de pe drum de un gunoier si pusa pe trotuar, tot el a strigat si dupa ajutor, prima persoana care a iesit afara sa vada ce se intampla a fost chiar mama copilei, actiunea acidentului petrecandu-se chiar langa magazinul parintilor ei, mama a suferit un soc destul de mare. Fetita a fost luata de un echipaj al salvarii si dusa la spital unde avea sa moara dupa cateva zile.

Lipsa de reactie a oamenilor poate fi pusa si pe seama unei legi puse de Guvernul Chinez, prin care se intelege ca daca intervi sa ajuti un om deoarece poti sa pici tu de prost, sta dovada isprava unui alt cetatean care a sarit sa ajute o femeie in varsta care a cazut pe scari, barbatul a fost amendat si pus sa plateasca jumatete din costurile spitalizarii ale victimei.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Nici nu-mi vine sa cred. china e un ... fara cuvinte
Reply
#3
Fiecare tara are si oameni de acest gen,nu cred ca daca sunt cativa oameni bolnavi sau criminali sa fie pusa o eticheta pe acea tara.
Reply
#4
Vorbeam de legi mai mult...
Reply
#5
Legile sunt date de cineva anume nu?de ce ar fii vina unei intregi natiuni ca cei din guvern dau asemenea legi?
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)