Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
o campanie ?
#1
Salut, asi vrea sa propun o campanie pentru a popula forumul.

Forumul e destul de ok.
- Are vizite multe
- Are page Rank Mare
- Are useri multi
- NU are Posturi si topice multe
- Nu are useri activi

Acum sincer sa fiu nu imi vine nimic in minte, un concurs ceva ce ar face putin mai dinamic forumul, stiu si eu, ceva nou, ceva ce ar aduce lumea pe aici, eventual sa oferiti ceva userilor de pe forum, poate daca "Florin" ai incerca sa faci restrictie la unele subforumuri de pe forum, restricita acea de posturi, nu stiu ce sa zic... O sa ma gandesc si eu la ceva poate reusim sa il populam putin inpreuna :P
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
OK cu ce zici sa incepem ? :P
Reply
#3
Admin ti-am mai spus intr-o discutie daca ai face o competitie interesanta, userii sa concureze cu site-urile lor si sa iasa casitgator unul dintre ele.. sa se tina cont design, functionalitate, informatie, optimizare SEO. Fiecare participant sa aiba minim 10-15 posturi.. asa forumul ar castiga si respect iar unii ar posta in continuare, unii nu.
Reply
#4
fulger, ar fi ceva o competitie, dar ca orice competitie trebuie sa aibe un premiu, iar daca nu ai premiu nu se inscrie nimeni, Daca Admin e de acord sa puna si ceva "premii" atunci ar fi super ok treaba asta, si ar aduce 2-3 useri de calitate, Chear daca nu ar fi in domeniul web ci in domeniul IT Happy doar e ASISTENTA IT
Reply
#5
Normal ca se va da premiu, nu credeam ca mai este nevoie sa mentionez..
Reply
#6
Ok, iata propunerea mea.

For fight, cum s-ar zice....
Sa fie un concurs legat de IT
Un mic tuning pe un soft, Adica userul sa vina si sa isi prezinte soft-ul pe care la modificat si ce a modificat la el, Iar acel soft sa devina soft modificat pentru e-phorum.net, De genul "skins" poate fi numit si asa, cine creiaza cel mai frumos skin pentru orice gen de soft (acum nu stiu ce sa zic winamp, zic eu ar trebui exclus pentru ca e destul de usor sa faci un skin pentru el din cate am vazut)
Ca premiu poate fi oferit orice, acum depinde de admin cat vrea sa investeasca in concursul acesta.
Logic inscrierile sa se faca la minim 20 de posturi si cand predai skin-ul sa ai minim 30 de posturi (zic eu asa ar castiga e-phorum niste useri noi interesati de it, si o parte din ei ar ramane)
Sunt mai multe legate de concurs, daca doriti voi face eu regulile si organizarea lui....

Florin asteptam parerea ta.
Reply
#7
Nu stiu de ce, dar Florin a mai umblat pe acest forum dar nu s-a gandit sa raspunda la acest topic.. acum sa vedem cand va raspunde ceva.
Reply
#8
Pe yahoo zice, ca are niste treburi importante de facut si dupa se va gandi si la forum, so.... sa asteptam.
Reply
#9
pot sa vin si eu cu o sugestie? Happy

ar merge niste concursuri mai lejere, mai ales pe sectiunile cu feedback/review. cand e un pic de timp poti discuta cu o firma, doua, ca si asa suntem in criza si le-au scazut vanzarile Hig grin sa faca o mica sponsorizare pe partea de hard/soft, in schimbul pubilicitatii pe forum.
concursul sa fie ceva de genul: faci un review pertinent, intri in concurs, la final cea mai buna postare primeste un soft sau ceva hardware.
Reply
#10
Aici nu e vorba de premii e vorba ca vreau sa nu se umple forumu de copiii de 12 - 13 ani chinuiti de soarta care vreau sa primeasca premi si sa faca SPAM in prostie cum e pe alte forumuri (nu dau nume).
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)