Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laptopuri ieftine
#1
Laptopuri bune si ieftine

Pentru cei ce doresc un laptop ieftin si bun m-am gandit sa enumar cateva caracteristici ce trebuie luate in vedere in momentul achizitionari unuia.

Pentru inceput daca se cauta un laptop ieftin se va avea in vedere pretul la mai multe magazine online precum intend.ro, emag.ro sau pe siteul price.ro, un site unde se gasesc preturile unui produs din diferite magazine online.

In al 2 lea rand trebuie sa se stie ca un laptop ieftin nu va fi bun pentru procesare video sau pentru jocuri.

Majoritatea laptopurilor ieftine sunt cu placa video integrata care nu poate oferi performanta in editare video sau jocuri.

Daca se urmareste cumpararea unui laptop ieftin doar pentru internet si jocuri simple de tot recomand mai bine a se urmari un notebook.

In general acestea au marimea unui caiet a5, sunt mai ieftine ca un laptop in general si ofera o performanta satisfacatoare pentru internet, mail, office sau orice alte activitati in afara de procesare video si jocuri video 3d avansate.

La aceste laptopuri ieftine se va avea in vedere autonomia bateriei precum si timpul necesar incarcari ei.

Aceste laptopui in general nu au hard disk cea ce inseamna ca au o memorie mai mica si mult mai rapida de genul SSD.

Daca doresti un laptop ieftin dar cu viteza de lucru superioara atunci poti alege unul echipat cu un SSD, insa daca doresti ca inmagazinezi multe date pe el atunci iti recomand unul cu hard disk.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)