Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Domenii gratuite fara hosting
#1
Pentru cei ce cauta domenii gratuite in totalitate adica fara gazdurie web, doar domenii m-am gandit sa analizez putin internetul in cea ce priveste domeniile gratuite si am gasit cateva siteuri ce ofera asa ceva.

Siteurile ce urmeaza ofera domenii gratuite fara hosting, adica domenii care pot fi folosite fara a cumpara hosting, domenii complet gratuite ce au nici o obligatie pentru cel ce le optine.

Astel am gasit doua siteuri ce ofera domenii gratuite fara hosting, primul ar fi:

http://www.dot.tk/

Acesta ofera domenii .tk si poate transforma un subdomeniu intr-un domeniu de acest fel, folosirea acestor domenii este complet gratuita si nu implica nici o obligatie, ba mai mult nici nu necesita cont.

Al 2 lea site ce ofera domenii gratuite:

http://www.freepremiumdomain.com/

Acest site ofera domenii gratuite in schimbul unor refferi, adica persoane la care le prezentati siteul cu domenii gratuite.

Siteul ofera domenii .com .net si .org, de la 1 la 3 domenii si necesita cont.

Inca un lucru de spus despre acest serviciu este ca nu l-am testat asa ca daca il testati si va faceti o parere despre el nu ezitati sa ne spuneti cate ceva mai pe larg despre cum functioneaza.

A 3 a varianta care de fapt ofera subdomenii este cea .co.cc, aceasta ofera subdomenii care au nameservere ca domeniile si pot fi folosite exact ca un domeniu adevarat:

http://www.co.cc/

Daca mai stiti si alte siteuri sau modalitati in care puteti face rost de domenii gratuite fara gazdurie, fara host nu ezitati sa le precizati.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Am observat ca toate aceste servicii care ofera domenii gratuite la un moment dat abuzeaza si baga reclama pe site-ul tau si apoi nu cred ca daca ai de aratat ceva publicului roman este recomandat o extensie fantoma ca TK sau CO.CC.
Sa fim sinceri acum...
Eu mi-am luat un pachet mic de la [cenzurat] si sunt multumit de domeniul moca si cPanel de la ei. Acum pentru 10 lei nu vreau sa par un zgarcit in fata clientilor mei. Am un pachet mic, un domeniu respectabil cu o extensie respectabila pe internet (.ro).

Rezon?
Reply
#3
Se secrie Reason nu Reazon... apoi .. aici nu e loc de reclama, reclama se plateste :P
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Apeluri gratuite Admin 0 5,624 08-07-2011, 05:44 PM
Last Post: Admin
  Teme gratuite pentru Firefox Admin 0 3,580 07-22-2010, 01:24 AM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)