Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DeleteOnClick - şterge fişiere definitiv, cu un singur click
#1
DeleteOnClick este un program gratuit care ne ajută să ştergem definitiv fişiere din calculator, cu un singur click. De ce spun asta? Pentru că programul se intergrează în meniul contextual şi dacă vom da click dreapta pe un fişier, vom avea o nouă opţiune care ne permite să ştergem în siguranţă (definitiv) acel fişier. După ce am instalat programul, eram curios cât spaţiu de pe hard a consumat, şi pentru 4,65 MB consider că poate fi introdus în "ograda virtuală" a fiecărui utilizator de Windows.

AICI aveţi adresa de unde puteţi descărca programul. Instalarea este floare la ureche, iar utilizarea programului o să vă dea pe spate. Nici măcar nu are interfaţă grafică, ci doar opţiunea din meniul contextual despre care am pomenit mai sus.
Aveţi grijă cum folosiţi programul, deoarece fişierele şterse nu vor mai putea fi recuperate. DeleteOnClick foloseşte standardul U.S. DOD 5220.22-M , ceea ce securizează ştergerea fişierelor. Programul are şi o versiune comercială care vine cu câteva caracteristici în plus, faţă de cea gratuită.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Scaneaza fisiere online Admin 0 5,819 09-03-2009, 02:18 PM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)