Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum se alege un domeniu bun
#1
Cum se alege un domeniu bun

Daca esti un impatimit al ariei IT,webmaster,websource,domenii,hosting bla bla,atunci ar trebui sa sti ca alegerea CORECTA a numelui domeniului tau are o FOARTE MARE IMPORTANTA!!! Si de ce spun asta? Veti vedea mai jos

Alegerea unui nume de domeniu cat mai bun


Alegerea unui nume de domeniu pentru site-ul dvs. este unul dintre cei mai importanti pasi spre crearea prezentei pefecte pe internet . Daca aveti o afacere on-line, alegerea unui nume care va fi tranzactionabil si pentru a atinge succesul în motorul de cautare de plasament este primordiala. Multi factori trebuie sa fie luati în considerare atunci când alegeti un nume de domeniu. Acest articol rezuma toate lucruri diferite si se ia în considerare înainte de a face acest pas!!!


Scurt si dulce

Numele de domeniu pot fi foarte lungi sau foarte scurte (1 - 67 caractere). In general, este mult mai bine sa alegeti un nume de domeniu care este scurt,în lungime. Cu cat este mai scurt numele dvs. de domeniu, cu atat mai usor va fi pentru oamenii care viziteaza site-ul dvs. Amintindu-si un nume de domeniu este foarte important dintr-o perspectiva de comercializare. Ca vizitatori ajunge la site-ul dvs. si se bucura de el a-l utiliza, ei vor spune probabil si altor oamenilor despre el, lucru care atrage, EVIDENT, vizitatori si posibili cumparatori. Iar acei oameni pot spune altora si altora, etc. Ca in orice afacere, din gura în gura este instrumentul de marketing cel mai puternic de a conduce site-ul dvs. (si este gratuit pe deasupra!). Daca site-ul dvs. este lung si dificil de pronuntat, oamenii nu vor aminti numele site-ului si cu exceptia cazului în care link-ul de marcaj, ei nu pot reveni,lucru care duce la pierderea vizitatorilor,posibilor cumparatori si automat nu mai iesi in castig.

Luati în considerare diverse alternative

Exceptia cazului în care un vizitator ajunge la site-ul tau printr-un semn de carte[Bookmark] sau un link de pe alt site, care v-au scris site-ul dvs. pe site-ul lor. Cei mai multi oameni de pe internet sunt dactilografi teribili si gresesc cuvintele in mod constant. Daca numele dumneavoastra de domeniu este usor de scirs,automat iesiti in castig, aveti ceva de castigat de pe urma aceasta . De exemplu, daca site-ul dvs. va fi numit "MikesTools.com", ar trebui sa ia în considerare, de asemenea, cumpararea "MikeTools.com" si "MikeTool.com". Tu ar trebui sa asiguri, de asemenea, diferite nume de top la nivel de domeniu în afara de cel pe care il va utiliza in scopuri de marketing ("MikesTools.net", "MikesTools.org", etc), trebuie sa verificati, de asemenea, pentru a vedea daca exista site-uri existente cu nume asemanator cu al dvs. "MikesTools.com" ar putea fi disponibil, dar "MikesTool.com" poate fi un site de pornografie grafic.

Ia in considerare, de asemenea, numele de domeniu care nu poate sa includa numele firmei dvs., ci mai degraba ceea ce ofera compania dumneavoastra. De exemplu, în cazul în care numele firmei dvs. este Sculele/Instrumentele lui Mike, poate doriti sa ia în considerare nume de domeniu care vizeaza ceea ce vindeti. De exemplu: "buyhammers.com" sau "hammers-and-nails.com". Chiar daca aceste alternative, de exemplu numele de domeniu nu includ numele firmei dvs., acesta ofera o cale de acces pentru vizitatori de pe pietele tinta. Amintiti-va ca aveti posibilitatea sa proprii mai multe nume de domenii, toate acestea pot indica un singur domeniu. De exemplu, ati putea înregistra "buyhammers.com", "hammers-and-nail.com", si "mikestools.com" si "au buyhammers.com" si "hammer-and-nails.com" punctul de la "mikestools. com ".


"Cratimele-inamici si prietene"

Disponibilitate numelui de domeniu a devenit mai mult sau mai putin valabila de-a lungul anilor. Multe nume de domeniu contin un singur cuvant. La selectarea unui nume de domeniu, aveti optiunea de a include cratime, ca parte a numelui. Cratime de ajutor, deoarece va permite sa se separe în mod clar mai multe cuvinte într-un nume de domeniu, ceea ce face mai putin probabil ca o persoana va misspell accidental numele. De exemplu, oamenii sunt mai susceptibile de a misspell "domainnamecenter.com" decât ei sunt "domain-name-center.com". Având în cuvinte crunched împreuna îl face greu de pe ochi, crescand probabilitatea a unei greseli de scriere. Pe de alta parte, cratime face un nume de domeniu mai mult. Mai mult numele de domeniu, cu atât mai usor este pentru oameni sa-l uite cu totul. De asemenea, daca cineva recomanda un site la altcineva, ei pot uita sa mentioneze ca fiecare cuvânt din numele de domeniu este separat printr-o cratima. Daca alegeti sa cratime pârghie, limiteaza numarul de cuvinte între cratime la trei. Un alt avantaj la utilizarea cratimele este ca motoarele de cautare sunt capabile de a ridica fiecare cuvânt unic, în numele de domeniu ca si cuvinte cheie, contribuind astfel la a face site-ul mai vizibil în rezultatele motorului de cautare.

De Ce?

Exista multe nume de domeniu de nivel superior disponibile în prezent, inclusiv. Com, net,.. Org, si. Biz. In cele mai multe cazuri, mai neobisnuite domenii de nivel de top, mai multe nume de domenii disponibile sunt disponibile. Cu toate acestea, .Com domeniu de nivel superior este de departe domeniul cel mai frecvent utilizat pe internet, determinat de faptul ca acesta a fost extinderea domeniului pentru prima data ca utilizat comercial si a primit atentie din partea mass-mediei,mare . Daca nu puteti pune mâna pe un nume de domeniu com., cautati un nume de domeniu net. Care este al doilea cel mai comercial si populare nume de extensie de domeniu.

Bratul lung al legii

Fiti foarte atenti sa nu înregistreze numele de domeniu care includ nume de marca înregistrata. Desi nume de domeniu de internet litigii de drept sunt dificile si au putine cazuri în existenta, riscul de o batalie juridica este un risc în pe care ar trebui sa nu vi-l asumati,asa ca aveti grija ce nume folositi. Chiar daca credeti ca numele dumneavoastra de domeniu este de neatins de catre o afacere care are un nume de marca comercialava inselati!costul de litigii este foarte mare si daca nu ati buzunare adanci nu veti mai avea, probabil, resursele necesare pentru a va apara într-o instanta de drept. Chiar si daca stai departe de numele de domeniu în care o parte a numelui este marca înregistrata: riscurile sunt aceleasi.

Motoare de cautare si Directoare

Toate motoarele de cautare si directoarele sunt diferite. Fiecare are un proces unic pentru a fi parte a rezultatelor sau afisarea listei de directoare si fiecare are un mod diferit de sortare si listarea numelor de domeniu. Motoarele de cautare si directoare sunt cele mai importante canale de marketing ON-LINE, deci luati în considerare modul în care alegerea numelui de domeniu afecteaza plasarea site-ul înainte de a va înregistra domeniul. Cele mai multe directoare lista pur si simplu link-uri catre pagini de acasa în ordine alfabetica. Daca este posibil, alege un nume de domeniu cu o litera a alfabetului aproape de începutul ("a" sau "b"). De exemplu, "furnicar-a daunatorilor-control.com" va veni cu mult peste "Joes-a daunatorilor-control.com". Cu toate acestea, verificati directoarele înainte de a alege un nume de domeniu.Motoarele de cautare folosesc site-uri de scanare si dupa rezultatele bazate pe cuvintele cheie. Cuvinte cheie sunt cuvinte pe care o persoana care viziteaza un motor de cautare de cautare. Avand cuvintele-cheie, ca parte a numelui de domeniu poate ajuta sa obtineti rezultate mai bune.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  cum afli cine e proprietarul unui site sau domeniu Admin 1 14,958 01-07-2009, 10:41 PM
Last Post: SorinUsers browsing this thread: 1 Guest(s)