Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutor php
#1
Exclamation 
Pfoai...poveste lungă.
Am o problemă.
Am un site online ( php ). Ideea este că eu administrez siteul fiindcă cel care l-a creat s-a suparat şi l-a lăsat aşa. Siteul este al unei firme.
Ieri m-a sunat să-mi spună că vrea să schimbe prima pagină.Până aici toate bune şi frumoase.Am downloadat tot site-ul pe pc de pe ftp. Am instalat xampp.Acum urmează problema :
Dacă vreau întâi să modific siteul pe local, ca să văd cum arată, apoi să-l urc, cum fac?Un tutorial de "legare" a xampp-ului cu dreamveawer am găsit dar când dau preview la site îmi da eroare:
Code:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) in C:\xampp\htdocs\filtre-apa-pura.ro\public_html\database.php on line 12
Nu ma pot conecta la serverul bazei de date!

Trebuie să fac altceva înafara pornirii din xampp al php şi apache?
Trebuie cumva să downloadez şi bazele de date? ( întrebare stupidă, nu...? )
E nasol să te bagi să modifici ce nu e făcut de tine.
Dacă vă pricepeţi mai bine site-ul este Filtre de apă, poate mă ajutaţi cu vreo idee
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Salut, din ce vad eu in eroare plus din ce ai spus ca ai instalat, problema e clar ca se trage de la baza de date, adica nu ai baza de date a site-ului Hig grin

Vezi la cei de la hosting daca ofera phpmyadmin, marea majoritate ofera asa ceva sau un tool asemanator, logheaza-te pe serverul de bd si fa un export la baza lor de date, apoi un import la tine pe local. Dupa ce faci importul sa nu uiti de username si parola pentru bd, ca la tine pe local mai mult ca sigur ca e altul decat ce au ei pe server.
Reply
#3
la asta m-am gândit şi eu.Să fac un export.Să văd ce zic cei de la hosting
Reply
#4
Mutat la PHP
LE: Serverul MySQL ruleaza ?
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ajutor in configurare php nickname 6 12,179 01-30-2015, 11:28 PM
Last Post: MCodUsers browsing this thread: 1 Guest(s)