Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
World of Warcraft - WoW
#1
[Image: worldofwarcraftlogoz.jpg]

World of Warcraft, mai des pronuntat ca WoW este un joc online de fantezie MMORPG care a fost creat de catre firma Blizzard Entertainment.

Site-ul oficial al companiei Blizzard Entertainment unde puteti cumpara jocul World of Warcraft este urmatorul: www.blizzard.com

World of Warcraft se poate spune ca este al 4-lea joc din seria de jocuri Warcraft, in care actiunea jocului se petrece intr-un univers numit Warcraft, aceasta lume a putut fi vizitata primadata in primul joc din seria Warcraft, Orcs and Humans care a fost lansat in anul 1994.

Actiunea jocului World of Warcraft se petrece in Azeroth, dupa legenda la patru ani dupa evenimentele care s-au intamplat in seria 3 din joc, Warcraft III - The Frozen Throne.

Pentru a vedea trailerul fiecarei serii jocului online MMORPG World of Warcraft ( WoW ) apasati un simplu click pe unul dintre urmatoarele link-uri:

- World of Warcraft - Trailer

- World of Warcraft - The Burning Crusade Trailer

- World of Warcraft - Wrath of the Lich King Trailer

- World of Warcraft - Cataclysm Trailer

De la lansare jocul World of Warcraft in foarte scurt timp a ajuns sa fie unul dintre cele mai indragite jocuri online de catre pasionatii de jocuri, cu toate ca el se bazeaza pe un sistem de plata online pentru a putea juca el tot timpul a crescut in popularitate datorita update-urilor foarte mari asta facand in asa fel incat din 2004 cand a fost lansat pana in zilele noastre sa fie printre primele jocuri online MMORPG si favoritul multor pasionati de jocuri online.

GamePlay.

[Image: wowhordelevel591.jpg]

GamePlay-ul jocului World of Warcraft este unul ca in majoritatea jocurilor de genul RPG, vei avea posibilitatea de a controla personajul pe care il creezi dupa cum vrei tu atat cum arata cat si rasa lui, lumea pe care o vei explora este in continua dezvoltare in care vei putea sa faci foarte multe misiuni pe care le poti lua de la NPC-uri ( Magazine ), de asemenea sa omorati o multime de tipuri de monstri care apar in calea voastra si sa faceti foarte multe alte lucruri.

Pentru a viziona scute prezentari ale GamePlay-ului jocului online MMORPG World of Warcraft ( WoW ) apasati un simplu click pe urmatorul link: World of Warcraft GamePlay.

Aveti posibilitatea sa va luptati cu alti jucatori pe care ii puteti gasi in joc si mai aveti posibilitatea de a da razboaie impotriva inimamicilor.

Ducand un quest la bun sfarsit jucatorul va primi bani, diverse obiecte si puncte de experienta care va ajuta foarte mult in invatarea noilor abilitati.

Monstrii si questurile de level mic sau mediu pot fi facute cu usurinta fara sa trebuiasca sa cereti ajutorul altor jucatori deoarece nu mai aveti probleme in special cand levelul vostru este mai mare decat al inamicului pe care doriti sa il atacati.

In unele parti ale hartii puteti gasii temnite care sunt foarte speciale doarece va obliga sa jucati in echipa cu mai multi jucatori daca doriti sa terminati acest termite cu bine.
In joc sunt mai multe tipuri de temnite, cele mai usoara necesita doar o exipa de aproximatic 5 jucatori pentru ca atacul sa poata fi dus cu succes, dar sunt si temnite mai grele in care sa va descurcati aveti nevoie de la 25 pana la 40 jucatori.

In general cand va duceti in zonele care sunt destinate jucatorilor de level mare cum ar fi cei de 70-80 sunt dependente de raiduri in echipe, iar aceste raiduri necesita ceva timp.

In fiecare dintre versiunile aparute in timp ale jocului World of Warcraft ( WoW ) avem un level maxim diferit, cum ar fi de exemplu in prima versiune a jocului World of Warcraft level-ul maxim a fost de 60, in World of Warcraft - The Burning Crusate a fost lvl 70, in World of Warcraft - Wrath of the Lich King level-ul maxim a fost de 80, i-ar in ultima serie aparuta World of Warcraft - Cataclysm nivelul maxim a fost marit la 85, de obicei la fiecare update al jocului, obiectivele jucatorilor se schimba, ceea ce consta in cautarea pentru echipamente mai bune.

Dar pentru a gasii cele mai bune echipamente care pot fi in joc le puteti obtine lupdand impotriva altor jucatori ( PVP ) sau impotriva oricui ( PVE ).

GamePlay-ul jocului World of Warcraft este unul foarte special si extrem de interesant deoacere va ofera foarte multe posibilitati in timpul jocului, de asemenea aveti posibilitatea sa va alegeti o anumita specialitate din care poti face bani si tot o data ai diferite beneficii in joc.

Aveti posibilitatea de a alege una dintre urmatoarele profesii, de asemenea o data cu alegerea anumitei profesii veti primi si beneficiile de care dispune acea profesie, profesiile sunt urmatoarele:

- Cooking - este profesia care va ofera mancare
- Enchanting - va ajuta sa imbunatatiti armele, echipamentul si accesoriile
- Alchemy - puteti face elixire, potiuni si tot felul de transformuri
- Blacksmithing - puteti crea arme si armuri
- Engineering - creati mecanisme
- First aid - va ofera posibitatea sa recuperati viata
- Fishing - cu ajutorul lui puteti pescui
- Herbalism - puteti culege plante
- Jewelcrafting - puteti crea accesorii
- Tailoring / Leatherworking - croiti haine din diferite materiale care pot fi din tesatura sau piele
- Mining - eploatati minele
- Skinning - jupuiti pielea animalelor
- Arheology - cautati relicve

In joc veti vedea ca sunt doua tipuri de personaje, ele pot fi jucabile si nejucabile.
Cele jucabile sunt propriile caractere pe care fiecare jucator l-a creat si joaca pe el, iar cele nejucabile sunt personajele pe care jucatorul nu le poate controla, ele pot fi inamici ( Monstri NPC ) sau ajutoare ( NPC ).

Dupa ce creati contul pentru jocul online World of Warcraft trebuie sa va creati si un personal pe care il puteti edita cum doriti de la picioare pana sus la cap dupa cum va place mai mult si de asemenea fiecare jucator poate apartine uneia dintre cele doua tabere, care se numeste Alianta si Horda.

Pentru cei ce doresc sa aleaga tabara Alianta au posibilitatea de a alege una dintre urmatoarele rase : Human, Dwarf, Night Elf, Gnom sau Draenei, alegand oricare dintre aceste rase veti avea avataje dar in acelas timp si dezavantaje.

Dar pentru jucatorii care vor sa aleaga tabara Horde, aveti posibilitatea de a alege una dintre urmatoarele rase: Orc, Undead, Tauren, Troll sau Blood Elf.

Un alt lucru pe care il puteti folosi este sa alegeti anumite clase, acest lucru depinde de rasa pe care o alegi, clasele sunt urmatoarele: Druid, Hunter, Mag, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warlock, Warrior si Death Knight.

Fiecare dintre aceste clase va ofera diferite aptitudini si atacuri, trebuie sa alegeti cu atentie ce tip de personaj doriti sa fiti pentru a alege cu mai multe usurinta ce skiluri doriti sa folositi.

Pentru cei ce se intreaba daca pot rula jocul World of Warcraft accesati urmatorul link pentru a vedea cerintele minime de sistem pentru jocul World of Warcraft:

- Cerinte Sistem World of Warcraft.

- Cerinte Sistem World of Warcraft MAC.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Nu am mai jucat WoW de vreo 5 ani. Cred ca ma reapuc din nou. Ma apuca 7-8 dimineata jucand WoW Happy
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Parole Warcraft 3 in romana Admin 0 19,221 02-18-2013, 01:17 AM
Last Post: Admin
  World of Warcraft - Cataclysm GamePlay Diablo 0 6,732 07-22-2011, 02:55 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft Cataclysm Review Diablo 0 7,843 07-19-2011, 12:37 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft - Cataclysm Intro Diablo 0 6,555 07-19-2011, 12:31 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft Wrath of the Lich King Update Diablo 0 6,685 07-19-2011, 12:29 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft - Wrath of the Lich King Intro Diablo 0 6,451 07-19-2011, 12:26 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft Burning Crusade Update Diablo 0 6,791 07-19-2011, 12:24 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft: The Burning Crusade Intro Diablo 0 6,875 07-19-2011, 12:18 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft Warrior GamePlay Diablo 0 7,047 07-19-2011, 12:14 AM
Last Post: Diablo
  World of Warcraft Warlock GamePlay Diablo 0 6,715 07-19-2011, 12:11 AM
Last Post: DiabloUsers browsing this thread: 1 Guest(s)