Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Top cele mai bune comedii
#1
Pentru fanii comediilor am facut top cele mai bune comedii din toate timpurile, astfel daca aceste comedii nu va binedispun atunci nu stiu ce ar putea sa o faca.

Lista celor mai bune comedii incepe cu Monty Python and the Holy Grail, un film 1975, insa asemeni vinurilor aceasta comedie se imbunatateste cu trecerea timpului si nu isi pierde din valoare.

Filmul este unul cu buget redus, despre un rege ce cauta asa numitul Gral, si intampina diverse obstacole ridicole, filmul il recomand cu caldura tuturor.

Chiar este un film reusit, si merita vazut de oricine.

Al dolea film de comedie este Office Space, comedie din 1999, aceasta arata viata mizerabila si stresanta a unui angajat la birou, acesta se numeste Peter Gibbons.

Cateva din multitudinea de probleme pe care le are Peter este ca prietena il inseala iar vecinul lui face tot posibilul sa il enerveze precum si slujba pe care o ureste enorm.

Pana aici nimic impresionant pana cand acesta se duce la un terapeut, acesta il hipnotizeaza si ii induce o stare de fericire enorma.

Soarta face ca terapeutul sa moara si astfel Peter ramane hipnotizat, traind iluzia fericirii.

Scapat de probleme acesta doreste sa renuntel la servici chiar in momentul unor reduceri de personal.

Sefi acestuia nu inteleg decizia lui si incep sa il pretuiasca si sa il considere valoros datorita atitudini lui.

Al 3 lea film de comedie ce merita vazut este The Big Lebowski, film mai batran ca cel de pe locul 2 cu un an, acest film trateaza povestea unui om foarte lenes cu o viata foarte linistita pana in momentul in care niste gangsteri il confunda cu un milionar cu acelasi nume, milionar a carui nevasta avea datorii gangsterilor.

Situatia se complica si asa zisul milionar merge la cel adevarat pentru despagubiri, insa acesta ajunge sa lucreze pentru el si sa contacteze oameni care i-au rapit nevasta.

Pe locul 4 in top cele mai bune comedii se afla Airplane, filmul este dupa cum poate va dati seama din nume un film a carei actiune se petrece intr-un avion, filmul are destule momente amuzante si propozitii cu cel putin doua intelesuri.

Filmul va incanta cu 88 de minute de comedie de calitate desi a fost lansat in anul 1980.

Al 5 lea film de comedie este filmul Superbad o comedie din 2007 despre adolescenti care sunt in pragul terminari liceului si nu sunt invitati la o petrecere datorita faptului ca nu sunt populari.

Restul filmului va las pe voi sa il descoperiti.


Alte filme de comedie ce merita vazute:

Shaun of the Dead
Dr. Strangelove
ghostbusters
Blazing Saddles
Some Like it hot
The Gonoies
Forrest Gump

Daca mai stiti alte filme de comedie ce merita vazute nu ezitati sa le mentionati.

Pentru cei ce prefera comediile romantice am facut un top cele mai bune comedii romantice
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Top cele mai bune comedii romantice Admin 2 9,303 07-13-2011, 01:45 AM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)