Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firma de vanzare site-uri
Salut si bine ai venit pe forum.

In primul rand desi nu vreau sa te dezamagesc trebuie sa iti spun ca webmasteri adevarati lucreaza scump si iti va trebui un buget destul de solid ca sa incepi aceasta afacere.

Inca o problema ar fi clienti pentru siteuri pentru ca romanul e genul de om care isi face singur un site decat sa dea o anumita suma de bani pe unul gata facut pentru ca romanul se pricepe la toate.

Inca un factor destul de puternic este experienta ta in internet, care poate decide daca va merge sau nu va merge aceasta idee.

Ca idee generala trebuie un buget si un bagaj de cunostinte solid si foarte multa rabdare si chef de lucru.

Lucrurile in www nu merg asa usor cum pare, am si eu cateva proiecte online care merg cu incetinitorul desi ma asteptam sa evolueze mult mai rapid si la inceput ideea parea foarte tare.

Inainte sa iei o decizie trebuie sa te gandesti daca chiar vrei sa faci asta si daca faci asta din placere in primul rand si apoi din nevoia de profit.

Pe final iti urez succes si as vrea sa ne ti la curent cu progresele facute Happy
Reply

Messages In This Thread
Firma de vanzare site-uri - by eixono - 04-04-2011, 09:14 PM
RE: Firma de vanzare site-uri - by Admin - 04-05-2011, 12:08 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Site Review isshmen 18 27,311 11-12-2009, 05:43 PM
Last Post: hbunny

Users browsing this thread: 1 Guest(s)