Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naruto 100-220
Din aceste episoade i se arata puterea lui Naruto, Desenul Naruto are o schimbare imensa in aceste episoade, pentru inceput cei din satul nisipurilor devin aliati cu satul ascuns in frunza, Dupa care naruto trebuie sa indeplineasca mai multe misiuni, Dar pana cand pe Sasuke il bate din nou gandul razbunari, in acel moment Sasuke alege sa lupte alaturi de Orocimaru si sa devina mai punternic prin asta, Bine inteles incercarile lui Naruto de al opri esueaza deoarece Sasuke primeste deja niste puteri noi, iar naruto folosinduse de puterea vulpi cu noua cozi din el nu poate sa il inpiedice pe Sasuke sa se alature lui Orocimaru, Pe la sfarsitul epsioadelor veti observa o goana nencetata a lui Naruto de al gasi pe Sasuke si de al aduce cu picioarele pe pamant (el stind ca Orocimaru vrea doar sa il foloseasca ca pe un nou corp.) Desenul Naruto are un parcurs destul de interesant, sper sa va placa.

[Image: e0s8jb.jpg]
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Messages In This Thread
Naruto 100-220 - by CinemaFan - 03-19-2011, 04:38 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Naruto 50-100 CinemaFan 0 4,388 03-19-2011, 04:37 AM
Last Post: CinemaFan
  Naruto 1-50 CinemaFan 0 4,226 03-19-2011, 04:35 AM
Last Post: CinemaFan

Users browsing this thread: 1 Guest(s)