Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sherlock Holmes
Dupa romanele lui Sir Arthur Conan Doyle, de data asta bine cunoscutul Sherlock Holmes primeste o noua infatisare in film, Noul Sherlock Holmes are cu ceva in plus de filmele anterioare, El este putin mai rapid in gandire si un batausi de exceptie, Adora bataile si asta se vede si in film cand e vorba de bataie Holmes este un adversar pe masura oricui, Cu partenerul sau Dr. Watsonn, fac cercetari dupa Lord Blackwood, care este in fruntea regatului unit, In continuare pe Sherlock Holmes este rapid de o tanara domnisoara misterioasa pe nume Irene Adlernek. Filmul are niste secvente extraordinare, lupta, actiune, batai de strada, Un nou Sherlock Holmes din ce am putut sa vedem si din trailere filmul este unul de exceptie asa ca merita vazut. Filmul nu are subtitrare pentru ca inca nu am gasit pentru el subtitrare puteti sa vedeti filmul online mai jos

[Image: 1i0sib.jpg]

Year: 2009
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Starring: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong, Kelly Reilly, Eddie Marsan, James Fox, Hans Matheson, Bronagh Gallagher, William Hope, Geraldine James, Robert Maillet, William Houston, Robert Stone, David Garrick, James A. Stephens, Terry Taplin
Director: Guy Ritchie
Screenwriter: Michael Robert Johnson
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Messages In This Thread
Sherlock Holmes - by CinemaFan - 03-02-2011, 12:13 AM

Users browsing this thread: 1 Guest(s)