Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incredibil - Un barbat de 23 de ani a omorat 77 de oameni
Nu stiu ce sa spun, nimic nu poate compensa durerea pierderii unor fiinte umane si in nici un caz nici o sentinta judecatoreasca nu o sa multumeasca famiile indoliate.
Dar desigur ca nu sunt daca multi stiu dar clinica de boli psihice ( spitalul de nebuni cum se spune in romania ) este tot un fel de puscarie si cel mai probabil clinica de boli psihice ofera conditii mult mai proaste decat penitenciarul, deoarece in zilele noastre detinutii au conditii moderne cum ar fi televizor si multe alte chestii.

Dar in general un lucru e sigur ca nimeni nu v-a mai putea aduce inapoie pe cei pierduti din cauza acestui dement, iar in cazul nostru trebuie sa incepem sa invatam sa ne controlam si sa nu lasam shooterele sa ne faca curiosi cum ar fi sa tragem cu o arma reala in oameni nevinovati, jocurile sunt doar un mod de relaxare nu loc in care sa ne pierdem mintile.

Prin acest mesaj vreau sa atrag atentia asupra parintilor sa nu lase copii sa joace extrem de mult la calculator, o data ce copilul isi pierde controlul si sta la calculator toata ziua ar trebui sa luati o masura impotriva la acest lucru, deoarece se inchide in el si la cea mai mica problema el va reactiona intr-un mod in care nu o sa doriti.

Mi-ar place ca sa vad si parerile altora asupra acestui subiect extrem de delicat.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply

Messages In This Thread
RE: Incredibil - Un barbat de 23 de ani a omorat 77 de oameni - by Diablo - 12-01-2011, 12:55 AM

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  De ce se sinucid oameni ? Admin 7 10,050 04-08-2010, 12:11 PM
Last Post: adi_s

Users browsing this thread: 1 Guest(s)