Deci pentru ati face o impresie despre ce se petrece pe serverul acela, in general serverele care au laguri / sunt date jos pentru ca au servere ieftine care nu au protectie DDoS, de exemplu daca cumperi un server de 100 de euro, acela poate fi dat jos in cateva secunde. Oricum o sa ai timp destul pentru a studia aceste chestii, deoarece daca cumperi un server ieftin sau te decizi ca sa ti serverul acasa pe calculatorul tau, acest server va fi ca un pai care se rupe la primul vant.
Desigur am sa mai astept detalii de la tine despre cum decurge proiectul cu serverul privat de silkroad.
Poate ti-ai dat seama si poate nu, dar eu nu vreau sa te fac sa visezi ca totul ii asa de usor sa faci un server privat de silkroad, sunt de 7 ani aproape de lumea silkroad-ului si de 2 ani studiez de aproape fenomenul emulatoarelor de silkroad iar mai nou o data cu lansarea publica a fisierelor de server am studiat mai in detaliu functionarea si cerintele hardware pentru un anumit numar de jucatori.
Desigur am sa mai astept detalii de la tine despre cum decurge proiectul cu serverul privat de silkroad.
Poate ti-ai dat seama si poate nu, dar eu nu vreau sa te fac sa visezi ca totul ii asa de usor sa faci un server privat de silkroad, sunt de 7 ani aproape de lumea silkroad-ului si de 2 ani studiez de aproape fenomenul emulatoarelor de silkroad iar mai nou o data cu lansarea publica a fisierelor de server am studiat mai in detaliu functionarea si cerintele hardware pentru un anumit numar de jucatori.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬