Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesaje de an nou
Pentru cei ce doresc ca la trecerea in noul an sa trimita mesaje de an nou m-am gandit sa pun o lista cu urari de an nou.

Lista de care vorbesc cu mesaje de an nou o gasiti ceva mai jos pe aceasta pagina si daca doriti puteti lungi lista adaugand o urare de revelion care nu este inca in lista.

De asemenea mesajele de an nou pot fi trimise persoanelor dragi si sub forma de mesaje sms de la multi ani.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

.Reteta pentru un an bun:
- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
- Se imparte fiecare luna in 28 – 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor.
Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si … o picatura de speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de LA MULTI ANI !
Reply
Viata sa iti fie
Numai bucurie
Sfanta Sarbatoare
Numai inaltare
Anul care vine
Numai roduri pline.
Reply
A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit… Fii mandru/a ca ai ramas acelasi suflet cald. Sarbatori Fericite!
Reply
Fie ca anul care incepe sa iti astearna o poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai, iar dorintele tale sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani!
Reply
Spune anului ce vine,
Sa-ti aduca numai bine…
Si mai spune-i sa iti dea,
Tot ce vrea inima ta…
Fericire, sanatate si multi bani
La Anu’ si La Multi Ani!
Reply
Va doresc de 2011 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! La multi ani!!!
Reply
Nu iti doresc doar ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
Reply
Anul nou… o bucurie
Viata toata sa va fie!
Bani, masina, fericire,
Sanatate si iubire.
Nu-i de-ajuns sa le doresti,
Tipa, lupta, da din coate,
Asa le obtii pe toate!
Reply
Lasati o parte din lumina artifiicilor aprinse sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!!!
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mesaje de dragoste in italiana traduse in romana Admin 33 95,627 12-28-2011, 07:38 PM
Last Post: Admin
  Mesaje de zi de nastere, mesaje aniversare Admin 22 36,968 12-28-2011, 01:25 AM
  Mesaje de anul nou - Urari de anul nou Admin 10 15,937 07-23-2011, 02:30 AM
  Mesaje de craciun Admin 13 17,839 07-23-2011, 02:02 AM
  Mesaje ziua indragostitilor Admin 17 20,443 07-21-2011, 05:39 PM
  Mesaje de Sfantul Ion Admin 25 29,912 07-21-2011, 02:37 AM
  Mesaje de despartire Admin 25 35,678 07-21-2011, 01:54 AM
  Mesaje de buna dimineata Admin 11 31,065 07-20-2011, 11:47 PM