Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMS de noapte buna
Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi… Noapte buna!
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador! Noapte buna, puisor!
Reply
Noapte buna, comoara mea, sper sa te visez, ca sa pot continua visul ce il traiesc in realitate…
Reply
As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.
Reply
Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna “te iubesc!”, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!
Reply
Sunt persoane ce se nasc pentru a visa sau a fi visate, eu sint nascut pentru a visa si tu pentru a fi visul meu… Noapte buna, steluta mea!
Reply
As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.
Reply
Acum cand mii de stele iti zambesc, cand noaptea iar se lasa, un somn dulce iti doresc si un ingeras sa te pazeasca. Noapte buna… te iubesc !
Reply
Din partea mea,mesaje de noapte buna:aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea, pentru ca traiesti tu.
Reply
Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc, de dormi eu te-am trezit, iubito, ca sa iti zic noapte buna.
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mesaje de buna dimineata Admin 11 31,065 07-20-2011, 11:47 PM
Last Post: Admin

Users browsing this thread: