Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMS de noapte buna
Mesaje sms de noapte buna:

Nimic nu se compara cu faptul ca iubesti si primesti un mesaj sms de noapte buna de la persoana iubita.

Astfel cu siguranta vei dormi linistit si vei visa ceva frumos.

Cand ramaneti fara inspiratie puteti folosi ca sms de noapte buna mesajele de mai jos.

Am creat o lista cu sms de noapte buna destul de mare care sigur cuprinde macar un mesaj care sa fie pe placul vostru.

Lista de care vorbesc cu sms de noapte buna o gasiti mai jos, de asemenea daca mai stiti si alte mesaje sms de noapte buna nu ezitati sa le mentionati.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!
Reply
Cand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu, trimis spre tine… pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!
Reply
Cautam un lucru mic intr-o lume imensa… in schimb te-am gasit pe tine, un lucru imens intr-o lume mica… Noapte buna!
Reply
Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.
Reply
Acum ca tu te-ai pus sa dormi, am sa te veghez pana in zori, si vreun cosmar de vei avea, eu il voi alunga, noapte buna!
Reply
Un gind curat si un vis placut ce zboara catre tine, un zimbet cald si noapte buna primeste de la mine. SOMN USOR!
Reply
Aminteste-ti a ilumina camera mea in seara asta, cum faci tot timpul, micuta stea, in asa mod sa te pot vedea in toata splendoarea ta si a te visa in toata dulceata ta… Noapte buna!
Reply
Daca as avea aripi, as zbura pana la tine. Daca as putea, te-as tine langa mine. Dar eu nu am aripi, nici putere. Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!
Reply
Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara, esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc !
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mesaje de buna dimineata Admin 11 31,088 07-20-2011, 11:47 PM
Last Post: Admin

Users browsing this thread: 1 Guest(s)