Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urari de pasti
Cu ocazia sarbatoarei invieri Domnului, cu ocazia sfintelor sarbatori pascale majoritatea trimitem mesaje sms cu urari de pasti, astfel m-am gandit sa fac o lista cu sms paste.

Dintre aceste mesaje de pasti sigur cateva se vor potrivi gusturilor dvs.

Daca mai stiti si alte urari de paste nu ezitati sa le precizati.

Lista cu urari de pasti o vedeti mai jos.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

6 iepurasi: 8 se spioneaza, 5 sunt la somnic si frumos viseaza, 2 mai albiori dau cadou de sarbatori, iar ultimul a citit Un Nou Paste Fericit!
Reply
A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
Reply
Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!
Reply
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite!
Reply
Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna.
Reply
De Pasti cand zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a INVIAT!
Reply
De Sfintele Sarbatori va transmitem cele mai alese ganduri de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!
Reply
Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!
Reply
Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mesaje de anul nou - Urari de anul nou Admin 10 15,941 07-23-2011, 02:30 AM
Last Post: Admin

Users browsing this thread: 1 Guest(s)