Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bancuri comice - Bancuri amuzante
Cele mai bune bancuri comice si cele mai bune bancuri amuzante le gasiti doar aici.

Am adunat cele mai bune bancuri comice pe care le-am gasit pe internet pentru a va amuza.

Daca mai stiti si alte bancuri comice sau bancuri amuzante trebuie neaparat sa le scrieti ca sa ne amuzam si noi pe seama lor.

Lista cu bancuri comice si bancuri amuzante o gasiti mai jos:
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Două furnici fumau iarbă. La un moment dat apare elefantul. Când îl văd, furnicile se pun pe râs. Elefantul, mirat, le întreabă:

- Ce-aţi păţit măi ?

- Wahahahaha… elefantule, vezi tu firimitura asta de pâine ?

- Da

- N-ai curaj să te sui pe ea !

Elefantul pune un picior pe ea şi zice: Poftim că m-am suit !

- Wahahaha… elefantule… cât eşti tu de mare… n-ai curaj să iei cealaltă firimitură de pâine de pe jos şi să ţi-o pui în cap !

Elefantul ia şi cealaltă firimitură de pâine de pe jos şi şi-o pune în cap.

- Wahahahahaha…. furnicile se tăvăleau de râs.

Elefantul: Mă, acum ce mai este ?

Furnicile: Mamăăăă câtă sandvişul !!
Reply
- Măi Ioane, de ce te-ai însurat ?

- Pentru că nu-mi plăcea mâncarea gătită de mine.

- Şi acum cum e ?

- Acum îmi place !
Reply
Soţul ajunge în zori acasă. Nevasta îl întreabă, cu ton de ceartă:

- Unde ai fost toată noaptea ?

- Închipuie-ţi dragă, chiar când să plec acasă, secretara cea nouă mi-a adus o cafea şi mi-a zâmbit provocator. Când a pus cafeaua pe masă, i s-a deschis bluza şi nu m-am putut abţine să o sărut pe gât, la care ea a devenit sălbatică şi ne-am pierdut amândoi capul. În final, am ajuns la ea acasă şi am făcut dragoste nebună toată noaptea.

- Minţi ! Pun pariu că iar ai încercat să-ţi instalezi rahatul ăla de Windows !
Reply
Doi şoricei, într-o sală de cinematograf, ronţăiau banda unui film.

- Îţi place ? întreabă un şoricel.

- Nu prea, răspunde al doilea. Mai mult mi-a plăcut cartea !!!
Reply
Un bărbat îşi sună soţia acasă şi spune: “Dragă, am fost invitat să merg la pescuit în Canada cu şeful meu şi câţiva prieteni de-ai lui. Vom fi plecaţi pentru o săptămână. Este o oportunitate pentru mine să obţin acea promovare pe care am aşteptat-o, aşa că ai putea să-mi împachetezi suficiente haine pentru o săptămână, undiţa şi trusa mea de pescuit ? Vom pleca de la birou şi voi trece în fugă până acasă să-mi iau lucrurile. Oh, te rog, pune în bagaj şi noua mea pijama de mătase albastră”.

Soţiei i s-a părut puţin dubios ce a auzit, dar, ca o soţie bună ce era, a făcut exact ce a rugat-o soţul ei. Weekendul următor soţul s-a întors puţin obosit dar, de altfel arătând bine. Soţia l-a întâmpinat acasă şi l-a întrebat dacă a prins mulţi peşti. El a spus: “Da ! O mulţime de somoni şi câţiva peşti spadă. Dar de ce nu mi-ai împachetat noua mea pijama de mătase bleu, aşa cum te-am rugat ?” Soţia replică: “Dar am făcut-o. Este în trusa ta de pescuit.”
Reply
Cocoşul organizează o şedinţă cu găinile. Despachetează o cutie şi scoate din ea un ou de struţ.

- Nu vreau să vă critic, dar trebuie să ştiţi ce face concurenţa.
Reply
O vezi pe tipa aceea?
- E frumoasa, o cunosti?
- Da,e iubita mea, dar fii discret!
- De ce?
- Ea nu stie!
Reply
- Ce-ai pescuit ieri, Mitică?
- Am prins 6 crapi, mamă.
- 6 crapi? Înseamnă că te-au păcălit cei de la Piscicola. Pe bon sunt facturaţi 8.
Reply
Nevasta unui marinar ii povesti celei mai bune prietene ca a reusit sa-si convinga barbatul sa tina regim.
Dupa cateva saptamani, prietena o intreaba:
-Cum ii mai merge sotului tau? A reusit sa slabeasca?
-Binenteles! Stii tatuajul pe care-l avea pe piept, reprezentand o corabie cu trei panze ? Ei, acum a devenit o barcuta!
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Bancuri cu calugarite Admin 11 19,691 07-23-2011, 03:11 AM
Last Post: Admin
  Bancuri cu Basescu Admin 10 17,829 07-22-2011, 03:53 AM
  Wallpapere amuzante Admin 0 4,593 07-21-2011, 06:05 PM
  Bancuri cu emo Admin 16 23,492 07-21-2011, 03:25 AM
  Bancuri cu bula Admin 11 18,671 07-21-2011, 02:55 AM
  Bancuri cu blonde Admin 14 19,571 07-20-2011, 12:06 AM
  Bancuri cu arabi - glume cu arabi Admin 15 23,165 07-19-2011, 11:51 PM
  Bancuri cu glume Admin 14 20,340 07-19-2011, 11:35 PM
  Bancuri cu avioane - bancuri despre pilotaj Admin 13 20,134 07-19-2011, 11:15 PM
  Mesaje SMS amuzante Admin 15 18,376 07-19-2011, 02:07 AM

Users browsing this thread: 1 Guest(s)