Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben 10: Alien Swarm
In filmul Ben 10: Alien Swarm apar unii actori din bine cunoscutul desen, Ben 10 alianta extraterestra, Acele episoade cu ben 10 in care, ben, gven si kevin sunt aliati si incearca sa opreasca extraterestrii si sa isi salveze bunicul, doar ca aici in filmul Ben 10: Alien Swarm, Bunicul Max este in viata si el conduce echipa lui Ben, echipa din care face parte Gven si Kevin, Ambi au aceasi forte ca si in desen, Filmul incepe cu o tranzactie in care fac parte cei 3 pentru a recupera niste technologie extraterestra doar ca sunt atacati de un extraterestru (asa cred ei), Filmul Ben 10: Alien Swarm este putin mai complext, Ben si echipa sa nu calatoresc pe intrega planeta, au o baza fixa ultra moderna si au un loc stabilit fix, Masini, motociglete, au o viata mult mai usoara (se pare) deoarece au o baza fixa, o baza ulta moderna (cel putin ca o prima inpresie mi-sa parut a fi o baza de genul X-Man. Vizionarea Placuta a filmului Ben 10: Alien Swarm

[Image: ruz43c.jpg]
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  AvP: Alien Vs. Predator CinemaFan 0 3,764 03-06-2011, 02:28 AM
Last Post: CinemaFan
  Alien:Resurrection CinemaFan 0 3,803 03-03-2011, 05:06 AM
Last Post: CinemaFan

Users browsing this thread: 1 Guest(s)