Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema la wordpress
Am un site de jocuri facut pe wordpress. Am intalnit jocuri cu extensia swf si dcr. Problema este ca pe wordpress pot uploada decat jocuri swf. Ma poate ajuta careva sa pot adauga si jocuri cu extensia dcr? deoarece am vazut ca jocurile cele mai frumoase sunt cu extensia dcr. Multumesc.
In timpul liber imi place sa joc jocuri pentru copii
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Aceste fisiere se pot deschide cu urmatoarele programe:

Kodak Custom Looks
Adobe Photoshop CS5
Adobe Photoshop Elements 8
CorelDRAW Graphics Suite X5
ACDSee Photo Manager 12
ACD Systems Canvas 11

Poate ca poti deschide fisierul si sa il salvezi sub un alt format respectiv swf.
Reply
Nu cred ca o sa mearga dar o sa incerc acum.
Reply
(05-20-2010, 07:14 PM)jocuricopii Wrote: Nu cred ca o sa mearga dar o sa incerc acum.

Ai reusit?

Off: Imi place scriptul, e custom? Te-ai gandit sa vinzi site-ul? :P

Apropo, ai mancat un "r" aici: onegames.info/jocuri-cu-barbie/joc/fetita-stewadeza.html (asta l-am ales la intamplare)

... cam mici descrierile Happy
Reply
De ce, vrei sa cumperi tu site-ul? Daca da, cat esti dispus sa dai? Site-ul este pe pag 8 la cuvantul jocuri pentru copii, pag 9 la jocuri si pag 5 la jocuri de copii.
Reply
Ah.. eu credeam ca esti mai in fata Happy
Am vrut mai mult sa te incerc, sa vad daca zici ca e script custom Winking
Dar stiu bine ca e thema wordpress FREE ... Winking

Stii cat valoreaza? 2$.. atat as da eu pe el Winking
Reply
Poate ca tema valoreaza atat dar domeniul valoareaza mai mult, pentru ca are vizitatori 90 % din google asa ca terminati cu preturile astea.
Reply
@isshmen cu parere de rau tin sa te informez ca forumul acesta nu e mahala asa ca jignirile si propunerile de 2USD pastreaza-le pentru tine.

Merci mult de colaborare Happy

In plus e precizat in primul post ca siteu e facut in wordpress.
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Problema script pe IE8 si Safari nickname 10 25,823 08-21-2012, 07:15 PM
Last Post: nickname
  Problema la link cu imagine nickname 6 11,277 02-05-2012, 11:09 AM
Last Post: nickname

Users browsing this thread: