Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum gasesc versurile melodilor?
Se deschide Google

1. Se scrie numele melodiei
2. Spatiu
3. Se scrie: lyrics
4. Enter
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

si daca vreau negativu sau acapella
Reply
un site usor de folosit unde gasiti versuri la melodii este http://www.versuri.ro :cool:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
In general ascult mai cu atentie melodia(daca e in alta limba) si retin o parte din versuri. De restul de ocupa Google!

La asta oricum trebuie recurs cand auzi melodia si nu stii cum se numeste. Happy
Reply
(11-26-2008, 12:26 PM)petrisor Wrote: si daca vreau negativu sau acapella

petrisor cam greu gasesti negativu sau acapella , de gasit gasesti dar nu multe .
Reply
Pentru negative incearca pe youtube, eu am gasit destule si mi-au placut. Acum, nu te gandi ca sunt la cine stie ce nivel calitativ dar sunt destul de reusite unele. Si cum a zis radiodesucces mai sus, nu sunt prea multe. Cele mai multe sunt la cantece in limba engleza, in romana nu prea ai sanse.
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)