Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pareri forum forum.tehnoit.net
Îmi place designul în ton cu sărbătorile. La conţinut nu am cum să mă decid, o să navighez puţin mai încolo şi o să revin cu părerea despre conţinut.
Dacă ai nevoie de logo te-aş putea ajuta şi eu puţin... dar să-mi spui dimenisunile, eventual dacă ai nişte culori preferate
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Momentan, sunt multumit cu logo-ul pe care il am, Dar daca vrei ma dupa sarbatori sa imi faci un logo.

Il rog pe folorin sa imi stearga unul dintre cele 2 posturi, mi-a facut netul figuri si nu am reusit sa postez doar de cat unul initial iar apoi a aparut si al 2-lea.
Reply
Ok...după sărbători poate facem un logo.
sau poate primeşti de Sf. Nicolae un logo în ghetuţe ( roagă-te să nu am treabă la muncă Laughing )
Reply
eh, in ultimi ani la mine mosu nu mai aduce nimc Sad trist... imi pare rau ca am crescut, si am ciuda pe copii cand vad ce fericiti primesc cadourile si eu nimic Laughing)....so in momentul de fata orice cadou este bine venit Laughing
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Oltenia Online Forum absirt 10 18,952 04-03-2011, 04:22 PM
Last Post: Admin
  Forum pentru Adolescenti tosin 0 6,587 10-03-2010, 08:21 PM
Last Post: tosin
Wink Doresc cateva pareri... dannypapuc 2 6,644 06-29-2009, 01:40 AM
Last Post: dannypapuc

Users browsing this thread: 1 Guest(s)