Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
propuneri webhosting
Salut, folosesc momentan un serviciu de webhosting din romania cu serverele in germania parca, Dar nu sunt chiar multumit de ei, asa ca m-am gandit sa trec la o firma mult mai mare, Nu pot sa zic ca hostul actual folosit de mine nu este bun de nimic, dar nu imi permit intarzieri de nici un fel.

Asi vrea sa ma sfatuiti legat de hosting, Ce fel de host?
Eu personal nu prea cunosc firme mari de hosting (am lucrat cu hostgator) buni de tot.

Mai stiti si alte firme de genul hostgator? Daca da va rog niste pareri despre ele, Cum misca, Daca ati lucrat cu ei, uptime etc....
Momentan ma gandesc sa imi cumpar de la hostgator, Dar daca gasesc o alternativa mai buna de ce sa nu incerc. ms anticipat.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Iti recomand Hostgator, ii folosesc de aproape 2 ani si nu am avut pana acum probleme majore. Suportul este cat de cat OK.
Din Romania.. am folosit Webfactor, mxhost, ghesi, insa recomand doar mxhost.
Reply
Hostgator am folosit inainte, Dar din pacate internetul meu nu imi permitea sa am host la ei din cauza ca nu am reusit sa urc nici macar script-u de la wordpress pe host (prea slab)
Acum am host din .ro cu servere la cluj firma se numeste egazduireweb.ro
Reply
Happy Hehe... cel care se ocupa de egazduireweb.ro imi este amic.
Reply
Este o firma buna sunt multumit deocamdata de el. Nu pot sa zic ca am avut probleme cu ei sper sa o tina tot asa.
Reply

Users browsing this thread: