01-04-2009, 02:44 AM
Scrieti numele filmului genul si o propozitie in care ne starniti curiozitatea si ne descrieti din mare filmul.
|
Ce filme ne recomandati?
|
||
|
01-04-2009, 02:44 AM
Scrieti numele filmului genul si o propozitie in care ne starniti curiozitatea si ne descrieti din mare filmul.
01-04-2009, 02:47 AM
Titlul original: New Police Story
Titlul romanesc: Politist la ananghie Regie: Benny Chan Distributie: Jackie Chan, Nicholas Tse, Mak Bau, Tak-bun Wong Gen: Actiune / Drama ![]() Inspectorul Wing (Jackie Chan) era unul dintre asii politiei din Hong Kong. Insa cu un an in urma, intreaga sa echipa a fost ucisa miseleste de catre o banda de criminali. El este singurul supravietuitor iar pe zi ce trece, Jackie se simte si mai vinovat pentru moartea colegilor sai. Lipsit de orice speranta ca se va face dreptate, Wing isi pierde controlul, inecandu-si amarul in alcool. Insa atunci cand un tanar cu un trecut destul de dubios - care pretinde ca este ofiter de politie - i se alatura lui Wing, acesta isi revine iar razbunarea sa va fi teribila. Plin de cascadorii spectaculoase si scene care iti vor taia rasuflarea – elemente cu care Jackie Chan ne-a incantat de-a lungul carierei sale - New Police Story este un succes de proportii, un adevarat deliciu pentru toti fanii filmelor de actiune si nu numai! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. G-Force - comedie cu o echipa de comando formata din porcusori de guineea
2. I love you, Beth Cooper! - comedie in care joaca actrita ce o interpreteaza pe Claire Bennet din serialul Heroes (asta, pentru cei care au vazut Heroes)
Ce parere ai despre TinyTrafic, TraficWP si Trafic ToolTip ?
Nume : Taken Un film foarte bun de actiune, merita vazut.
Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=p2-TSqoTY...re=related
Security is when everything is settled. When nothing can happen to you. Security is the denial of life.
11-02-2009, 01:05 PM
The Pacifier - comedie cu Vin Diesel. Probabil ca multi l-ati vazut, eu abia azi-noapte am apucat sa-l vad.
11-07-2009, 03:42 PM
The Rebound (2009) cu Catherine Zeta Jones.
02-01-2010, 01:57 PM
Recomand Avatar din 2009 si Secretul 2006
As recomanda aceste filme:
PS: I Love You -comedie/tragedieMy Big Fat Greek Weddind - comedie/dragoste What Womedn Want - comedie/dragoste Down With Love - comedie/ dragoste Friends (toate seriile) - comedie The Notebook - dragoste A walk in the Clouds - dragoste Dirty Dancing - muzical/ dragoste Chocolat - dragoste Julie and Julia - dragoste Woman on Top - dragoste La Vita e Bella - drama Kingdom of Heaven - drama Ostrovul - drama The Piano- drama The Duchess - drama Indiana Jones (toate partile) - aventura Multe din ele sunt vechi si cunoscute dar ele imi sunt dragi si raman in videoteca mea permanent. Daca mai apar si altele, revin si le voi recomanda cu toata caldura. | ||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Recomandari filme craciun | Admin | 1 | 9,084 |
11-29-2011, 04:23 AM Last Post: k1dd |
|
| Recomandari filme adolescenti | Admin | 0 | 9,450 |
07-14-2011, 04:28 PM Last Post: Admin |
|
| Top 10 Filme 2009 (Dupa incasari) | CinemaFan | 0 | 4,486 |