03-31-2009, 02:40 AM
Sunt AntiEmo 100% am si ban pe forumul lor cica

|
Dispare curentul EMO?
|
||
|
03-31-2009, 02:40 AM
Sunt AntiEmo 100% am si ban pe forumul lor cica ![]()
03-31-2009, 10:16 AM
(03-31-2009, 02:40 AM)rdt Wrote: pai asta nu o sa dispara nici odata, normal se trage dupa parerea mea de la rokeri ... caci aia mai arata asa rau, si "emo" au evoluat...Dar sunt uni care arata rau de tot...asta arata doar faptul ca nu va disparea repede.... Si eu sunt mai mult sau mai putin rocker.. si nu sunt chiar asa inpotriva lor. Dar fratemiu care asculta numai rock si este infocat este inpotriva emo-chistilor
03-31-2009, 10:12 PM
Nu cred ca are vreo legatura Rockul cu EMO :P
03-31-2009, 10:30 PM
(This post was last modified: 03-31-2009, 10:40 PM by fulgerulde10.)
Admin are legatura, pentru ca emo asculta rock.. si mie imi plac melodiile specifice lor
![]() Si mai vreau sa mai spun, admin tot repeta ca emo este inmultit din efectul de turma, asa este si ura fata de emo, oamenii nu se documenteaza dar aud ca se taie si ca se sinucid, ia vazut pe aia de la Pro Tv din tembeliziunea romaneasca care au facut sa para foarte reu, sa nu uitam si alti oameni in afara de emo s-au sinucis. Emo sunt niste oameni mai sensibili, si foarte afectivi. Ei nu ar trebui luati asa tare, ar trebui ajutati. Ei nu sunt emo de placerea de a fi emo, sunt din cauza traumelor din trecut care le-a afectat modul de a gandi. As spera sa fiti mai blanzi, in fine, asa suntem noi romanii.. ne luam dupa tot ce auzim, nu vrem sa ne documentam si sa aflam - dureaza cateva minute dar macar suntem bucurosi ca am aflat ceva nou. El a inceput prin 1984 si a fost un subgen al rockului, inca odata iti spun admin, are legatura cu rockul. As dori sa ascultati o melodie specifica genului lor si mie imi place foarte mult, nu influenteaza spre ceva rau, nu, este o melodie simpla. Multumesc, sper sa cititi postul complet si sa intelegeti ceva din tot ce am spus. Eu de la inceput ii aparam pe emo-chisti. Edit esi v-am dat o melodie, muzica emo este foarte greu de definit, pentru ca are o mare varietate de ritmuri etc. totusi, ne-am putea dea seama, muzica emo, versurile ei, sunt in general cu aspecte emotionate, cum ar fi iubirea pierduta, aspecte releigioase etc.Va voi da o muzica usoara si una hard
06-30-2009, 08:20 PM
Hmm .. Astia se contrazic singuri .. Adica sunt emo ascult rock ! Pai stai frate parca ziceai ca esti trist ... Cum a mai zis cineva 'Prostii apar si dispar' .. Asta e doar o 'fiţa' adoptată de toţi astia frustaţi care nu au ce face .. In general acest virus (pe nume 'emo') este adoptat de cei care au ceva bani si NU stiu ce inseamna viata si munca ... Si daca imi place sa am bretonul pe o parte nu inseamnă ca sunt emo .. La urma urmei eu aveam bretonul pe o parte inaintea curentului emo.Cred ca am sa cer drepturi de Copyright .. Intre timp am renuntat la bretonul meu
..
(01-03-2009, 08:22 PM)Admin Wrote: Da incet incet sunt tot mai putin EMO dar nu va bucurati ca apare un nou curent numit Tecktonik, acesta avea inainte legatura cu muzica si dansul insa acum a devenit un stil de viata: Hai ma ca tecktonik-ul nu are nici o treaba cu EMO ei isi manifesta supararil in singuratatea lor , noi suntem mai true adica ne place muzica si dansul si ce vrei sa spuneti ca nu va place dansul tecktonik ? Emo este ceva care pare fi rau , insa nu am vazut la stiri ca un adept al curentului tecktonik s-a aruncat pe geam . Ai pus numai ce iese negativ in evidenta ia uite : http://www.youtube.com/watch?v=W7fxIWIQ0...L&index=32
07-05-2009, 04:20 PM
Un alt gen de muzica, alt gen de dans, dendata ce la rap dai doar din brate aici misti tot, alte chesti, dar sa nu deviem de la subiect ramanem la emo ....oricum emo or sa existe inca mult timpd e acum incolo ...
Defapt emo sunt persoanele foarte emotive care impins de la spate de o melodie si de o "prostie" cum ar fi despartirea de un baiat se lasa prada muzici si se omoara . Deci emo sunt creati de noi , si totusi e mare pacat ca fetele/baietii pun sentiment la 14-15 ani cand "iubirea lor" e defapt o strangere de mana si un sarut ... vorbesc in mod normal .
Apropo de asta uite (rDt continutul este de pe forumul tau sper ca nu te superi dau doar un exemplu) : poi sunt cu alta ... momentan ! ... si din pacate se cunosc Smile) ... crek imi voi schimba numarul de telefon Tongue PS: in orice caz dj , cea cu care sunt acum arata mai bine Wink ... EDIT: Am intrat pe mess si am citit Offline Messages , printre care am primit de la fosta pretena acest mesaj: Code: 1:11 PM 4/15 esti 1:11 PM 4/15 ? 1:44 PM 4/15 esti 1:49 PM 4/15 am sa te sun mai tarziu...nush simt un gol in mn fara u ...toata noaptea team visat si spre dim am avut un vis ff naspa 1:50 PM 4/15 asa ca vreau sa vb cu u 1:50 PM 4/15 soer sa rsp la tel se pare ca trebuie sa imi schimb numarul de telefon Pai daca o fata iti zice asta poate chiar te iubeste mult , pentru unii doar aspectul este important acum depinde de persoana si mai ales de baza de prost gust a altora ... fetele emo deobicei sunt fete considerate "urate" sau ma rog asa se considera si de asta fac ceea ce fac ... Nu sunt emo , dar incerc sa ii inteleg pe cei din jurul meu si cred ca ar trebuii acceptati si ei si ar trebuii invatati sa zambeasca din nou (Mutu feat MCA - Invata sa zambesti )
07-05-2009, 09:48 PM
vai ce plagiator esti (glumesc, nu ma supar)
Cel putin stiu ca mai este vizitat si forumul meu ) In fine, chestia cu emo poate sa iasa din orice copil, dupa parerea mea, am 5 nepoti (copii fratilor mei) dar daca iasi prinde cu prosti de genul emo (inca nu pentru ca sunt la o varsta de 6-8 ani, dar mai tarziu, logic atata bataie ar manca pana ar iesi chestia de emo din ei. Treaba e ca daca sunt emo se inbraca altfel, arata prosteste, sunt ca niste jeleuri la caldura... so... emo sa dispara...
07-06-2009, 09:18 PM
Chiar imi place forumul tau .
Sincer daca o sa ii bati mai rau o sa faca , mai bine incerci sa le explici sa deosebeasca ca acest lucru este unul rau si poate ca va intelege mai bine | ||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|