Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumul romanilor | Review
Link :www.taramea.net

Astept pareri despre design si seo Hig grin .. Multumesc:thumbup:
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

La seo nu mă bag, îl lăs pe admin sa facă critici acolo, dar designul este slab rău, scuze, dar am renunţat sa intru pe forum din cauza culorilor, adica imi scot ochi, nu l-ai combinat bine.

Aaaa şi încă ceva, Forumul romanilor este si acesta, si al meu, şi al lui x, şi al lui y, so.....daca un roman este deţinătorul, şi forumul este în romana, atunci al cui e forumul ?

So...sloganul asta zic eu ar trebui să îl laşi şi să iţi cauţi altul, nu prea merge...
Nu cred ca e un slogan .. Dar vreau sa ma pozitionez bine in Google Hig grin ..
Cateva sugestii la design ? Am mai schimbat de doua ori inainte sa fac acest topic ..
Imi dati o idee de keyword ? Pe ce sa ma axez ?
Incearca sa folosesti culori mai reci, nu le mai lumina atat Hig grin
La asta lucrez acum Hig grin
Alt design .. Hig grin.Si asta e prost ? Il schimb ? Laughing
Acuma e mai rau:

[Image: wwwtarameanet.th.jpg]
O sa repar .. Incearca cu Mozzila sau IE ..
E aceiasi treaba cu orice browser :P
Ok deci problema este de la rezolutia ta .. Nu cred ca am rezolvat problema,dar totusi .. Incearca acum ..

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Site Review isshmen 18 27,367 11-12-2009, 05:43 PM
Last Post: hbunny

Users browsing this thread: