Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ce sa folosesc?
Am in plan un forum pe care il voi lansa in curand, dar vreau sa ii fac un site, si nu sunt decis ce platforma sa aleg.

Cam ce imi trebuie mie

Sa aibe o optiune de download, adica sa listeze fisierele nr dl / etc.
Sa fie cat de cat usor de utilizat, am experienta destul de buna in e107 (dar are un support pur si simplu de rahat aici in romania) joomla nu pricep de loc, iar wordpress este bun dar nu stiu daca imi ofera ce vreau eu.
Imi este indifierent ce cms este, doar de joomla ma feresc imi este un cms foarte greu, dar asi avea nevoie de ceva complex, ce imi puteti propune pentru un portal sa zicem de genul softpedia ?
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Eu zic sa folosesti PHP - Fusion daca te pricepi la el bineinteles , parerea mea este ca e cel mai bun . Poti lista ddownload-uri pe coloane (dr/st) poti faci niste topuri sau ce vrei tu in centru . Eu zic ca este cel mai bun pentru ce vrei tu sa realizezi . Sa vedem si alte pareri
Reply
Eu zic sa folosesti MyBB si un script de portal/download (Eventural si PHP Fusion cum zice TeKt0n1k ) site si sa incerci sa le integrezi adica sa faci legatura intre ele, sa aibe aceasi tema etc.
Reply
Buna si ideea asta , oricum eu am dat sfat cu ce am lucrat nu puteam sa vorbesc de mybb daca nu am lucrat cu el .

P.S : Asculta-i pe cei batrani Laughing (fara suparare florin)
Reply
Eu mai mult am completat sugerand pentru forum MyBB. Happy
Reply
A pai eu am vazut ca de site avea nevoie de acel portal , nu am vazut de forum ... si de asta ti-am zis am crezut ca sti tu ce zici . Desi stiam ca mybb e pentru forum .
Deci in final PHP Fusion pentru portal/site si mybb pentru forum
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)