Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cu cine tineti in Uefa Champions League?De ce?
Cu cine tineti in Uefa Champions League?De ce?

Eu tin cu Chelsea pentru ca sunt o echipa matura, care tinteste spre victorie si spectacol.Chelsea are cea mai buna defensiva si cel mai bun atac din Lume in sezonul 2008/2009.Are cel mai bun lot.Aceste doua lucruri nu sunt spuse doar de mine, si de mai marii fotbalului mondial!
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Eu tin cu liverpool deoarece echipa joaca cu suflet pentru suporteri. Mai ales cand suporterii isi sustin echipa cantand faimoasa melodie " You'll never walk alone " ii o super admosfera.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
(01-31-2009, 01:49 PM)Diablo Wrote: Eu tin cu liverpool deoarece echipa joaca cu suflet pentru suporteri. Mai ales cand suporterii isi sustin echipa cantand faimoasa melodie " You'll never walk alone " ii o super admosfera.

Sincer, eu cred ca Liverpool atat arata .. joc pentru suflet .. si exagereaza .. nu este chiar asa cum se vorbeste .. da e o super atmosfera .. nu cred ca pentru asta ai trebui iubiti, ci pentru ceea ce arata pe teren.
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce credeti despre Liga 1?Cu cine tineti? fulgerulde10 1 5,093 01-31-2009, 01:51 PM
Last Post: Diablo

Users browsing this thread: 1 Guest(s)