Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Era prostilor
Dupa cum stiti de la ora de istorie ( sau trebuie sa stiti ), istoria se imparte in mai multe perioade, numite ere, dintre care am putea aminti era glaciara, eu personal cred ca ne aflam in era prostilor deoarece vad prostia omeneasca in actine in emisiunea lui mircea badea pe care il apreciez prin tot ceea ce face.

Din punctul vostru de vedere in ce era credeti ca ne aflam in acest moment?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Romania probabil ar fi capul acestei ere ..
Reply
Eu personal raman tablou cand vad stirile de la TV
(unul a murit dintr-un accident stupid, unul a fost inselat de unul mai destept etc)
Reply
Dupa 2 ani de la acest post, inca ma minunez de ce am putut scrie Happy, nu stiu voi ce credeti, dar eu am ras aproximativ 15 minute cand am vazut ce am putut sa scriu si inca am ramas la aceeasi convingere ca inca suntem si vom fi mult timp de acuma in era prostilor.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)